Press ESC to close

Ultrason Yayıcı apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Ultrason Yayıcı apk indir apk download mod apk indir

Yüksek frekanslı ses üreteci. Ultrasonik sesler.

İnsan kulağının algılayabildiği en yüksek frekans yaşla birlikte azalsa da 20 KHz’dir.

Mobil cihazların hoparlörleri genellikle 20 KHz’in üzerinde ses yaymaz, bu nedenle bu uygulama 20 KHz ile sınırlıdır.

Çoğu yetişkin 15 KHz’in yukarısını duyamaz.

Kulaklıkla kullanmayınız. Rahatsızlık, baş dönmesi ve diğer belirtiler durumunda bunları kullanmayı hemen bırakın!

Bu uygulamayı tehlikeli hayvanlara karşı silah olarak kullanmayın.

Uygulamanın kullanılmasının riski size aittir. Geliştiricinin bu uygulamanın kullanımına ilişkin hiçbir sorumluluğu yoktur.

Yüksek frekanslı seslerin bazı kullanımları:

– İşitme testleri. Bu araç, işitme testlerini gerçekleştirmek için kullanılabilir, ancak doğruluk, kullanılan cihaza bağlı olarak değişebilir.

Uygulama, belirli bir aralıkta, genellikle kişinin normal işitme aralığının üzerinde yüksek frekanslı tonlar üretebilir. Bu tonlar, işitme spektrumunun farklı kısımlarını değerlendirmek için farklı frekanslardadır.

İşitme eşiğini değerlendirmek için kullanıcılar, uygulama tarafından yayılan sesin yoğunluğunu, tonu artık duymayana kadar ayarlayabilir. İşitme eşiği olarak bilinen bu nokta, birey için algılanabilen minimum frekansı belirtebilmektedir.

Yüksek frekanslı seslere dayalı bir işitme testi uygulamasının, bir işitme sağlığı uzmanı tarafından yapılan profesyonel işitme değerlendirmesinin yerini tamamen alamayacağını unutmamak önemlidir. Ancak işitme sağlığı hakkında ön bilgi sağlayarak öz değerlendirme ve işitme izleme için bir başlangıç ​​aracı olarak hizmet edebilir.

– Evcil hayvan eğitimi. Köpek ve kedilerin eğitimi için tasarlanan uygulamalar, hayvanlara çarpıcı veya rahatsız edici yüksek frekanslı sesler yayabilir ve bu sesler, onlara belirli davranışları öğretmek veya istenmeyen alışkanlıkları düzeltmek için kullanılabilir.

Yüksek frekanslı sesler eğitim sürecinde olumlu ya da olumsuz pekiştirici olarak kullanılabilir. Örneğin, hoş bir ses, davranışı olumlu yönde güçlendirmek için istenen bir eylemle ilişkilendirilebilirken, hoş olmayan bir ses, istenmeyen davranışları caydırmak için olumsuz pekiştirme olarak kullanılabilir.

Yüksek frekanslı sesler, otur, kal veya sahibinin çağrısına cevap ver gibi temel itaat komutlarını öğretmek için kullanılabilir. Ses ile istenen eylem arasındaki ilişki öğrenme sürecini hızlandırabilir.

Bu uygulama yüksek frekanslı düdüğe benzer şekilde kullanılabilir. Eğitilen köpek veya kedinin yüksek frekanslı sese karşı güçlü bir tiksinti duyduğuna dair bir işaret fark ederseniz, onu kullanmayı hemen bırakmalısınız.

Hayvanları rahatsız eden frekansların kovucu bir yöntem olarak kullanılması kavramı araştırma ve tartışma konusu olmuştur.

Sıçanlar, fareler ve diğer kemirgenlerin yanı sıra sivrisinekler ve diğer böcekler gibi bazı hayvanların, insanın duyma aralığı dışındaki belirli ses frekanslarına duyarlı olabileceği ve bu seslerin, seslerin duyulmasına karşı caydırıcı olabileceği ileri sürülmüştür. bu tür gürültü hayvanlar.

Fikrin popülaritesine rağmen kanıtlanmış değil. Yüksek frekanslı seslerin kovucu olarak etkinliği bilimsel araştırmalarla desteklenmemektedir. Bu uygulama, fare veya fare önleme aracı olarak etkili bir çözüm değildir ve bu amaçlar için ultrasonik bariyer olarak da etkili değildir. Bu uygulamanın amacı hayvan zararlılarını korkutmak değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.