Press ESC to close

MyLiquigas apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

MyLiquigas apk indir apk download mod apk indir

Enerji kaynağınızı yönetmek için yeni Liquigas Uygulaması geldi

Akıllı telefonunuzdan enerji kaynağınızı yönetmek için yeni Liquigas Uygulaması geldi!

Basit ve sezgisel MyLiquigas, “müşteri alanına rahatça erişmenizi ve kullanıcılarınız için faydalı bilgi ve hizmetlere her zaman parmaklarınızın ucunda sahip olmanızı” sağlar.

Liquigas müşterisi misiniz veya olmak üzere misiniz?

İşte MyLiquigas uygulamasını hemen indirmeniz için 5 iyi neden:

• Uygulamadaki faturalar

MyLiquigas Uygulaması, tarih ve ödeme durumuna göre düzenlenmiş faturalarınızın her zaman elinizin altında olmasını sağlar. Buradan onlara danışabilir veya indirebilirsiniz.

• Sayaç okuma

MyLiquigas Uygulaması, sayaç okumanızı iletmeyi ve geçmişine bakmayı daha kolay ve daha sezgisel hale getirir. Ayrıca, Müşteri Hizmetlerini aramanıza veya Müşteri Hizmetlerini e-posta göndermenize gerek kalmadan tüketiminizi kendiniz nasıl okuyacağınız konusunda hızlı bir kılavuz sağlanacaktır.

• Teslimat izleme ve geçmişi

Litre tedariki olan müşteriler için MyLiquigas, gaz teslimatlarınızı doğrudan uygulamadan izlemenize ve geçmişe bakmanıza olanak tanır.

• Müşteri Hizmetlerine Talepler

MyLiquigas uygulaması sayesinde, taleplerinizi hızlı ve verimli bir şekilde yönetmek için Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmek daha da kolay. Uygun menüden bir kategori seçin, bazı ayrıntıları girin ve talebe eşlik eden yazılı bir mesaj yazın. Günün her saatinde operatörlere talebinizi iletebilirsiniz.

• SSS

Liquigas hizmetleri veya ürünleri hakkında şüpheleriniz veya sorularınız varsa, doğrudan akıllı telefonunuzdan sık sorulan sorular sayfasına başvurabilir ve Liquigas kullanıcılarının en yaygın şüphelerine yanıt bulabilirsiniz.

MyLiquigas uygulaması verimli ve kullanımı basittir, gerçekten herkes için uygundur ve tedarik ve gazınızın yönetimini kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

Şimdi indir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.