Press ESC to close

CPP Viewer apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

CPP Viewer apk indir apk download mod apk indir

CPP okuyucu, herhangi bir CPP dosyasını okumak ve C / C ++ kodunu almak için kullanılan kullanışlı bir araçtır.

CPP Viewer çok kullanışlı bir araçtır ve herhangi bir CPP dosyasını okumak ve C / C ++ kodunu kolayca almak için kullanılır. CPP görüntüleyici düzenleyicide CPP dosyası açıldıktan sonra CPP kodunu kolayca kopyalayabilir, paylaşabilir ve CPP’yi kolayca PDF’ye dönüştürebilirsiniz.

CPP okuyucu uygulaması aracılığıyla CPP dosyalarını cihaz depolama alanından dosya seçici aracılığıyla kolayca alabilir ve CPP dosyasını hızlı bir şekilde okumanıza izin verebilirsiniz. CPP görüntüleyici, ziyaret ettiğiniz tüm CPP dosyalarının geçmişini tutar, böylece ileride hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

CPP to PDF dönüştürücü uygulaması, CPP kodunu kolayca pdf’ye dönüştürmenize izin verir. CPP okuyucu uygulaması aracılığıyla, dönüştürülmüş tüm cpp’yi uygulama içinde pdf dosyalarına kolayca görüntüleyebilirsiniz çünkü cpp okuyucunun kendi pdf görüntüleyicisi vardır. PDF görüntüleyici, dönüştürülmüş tüm cpp’yi pdf dosyalarına görüntülemenize ve ayrıca diğer pdf dosyalarını harici depolamadan görüntülemenize olanak tanır. PDF görüntüleyici, pdf dosyalarını kolayca yazdırmanıza da olanak tanır.

Temel Özellikler:

• Herhangi bir CPP dosyasını kolayca görüntüleyin

• CPP kodunu kolayca panoya kopyalayın

• Kodu herhangi bir sosyal medyada paylaşın

• 50’den fazla düzenleyici teması

• CPP’yi kolayca PDF’ye dönüştürün

• Dönüştürülmüş cpp’yi pdf dosyalarına görüntülemek için yerleşik pdf görüntüleyici

• PDF dosyalarını kolayca yazdırın

İzin Gerekli

CPP dosya açıcı aşağıdaki izni gerektirecektir:

• İNTERNET: İnternet izni yalnızca reklam amacıyla gereklidir.

• WRITE_EXTERNAL_STORAGE: Dönüştürülen pdf dosyalarını cihaza / harici depolamaya kaydetmek için WRITE_EXTERNAL_STORAGE izni gereklidir ve kullanıcı bu izni android Q altında etkinleştirmelidir.

• READ_EXTERNAL_STORAGE: Cihazdan / harici depolamadan cpp dosyasını seçmek için READ_EXTERNAL_STORAGE izni gereklidir ve kullanıcı bu izni android Q altında etkinleştirmelidir.

CPP dosya açıcı veya CPP dosya okuyucu, her türlü cpp dosyasını verimli bir şekilde yüklemek ve bunları pdf’ye dönüştürmek için çok kullanışlı bir araçtır. CPP dosya okuyucu size kodu kopyalayıp paylaşma, düzenleyici temasını değiştirme, pdf dosyalarını yazdırma vb. Gibi birçok harika özellik sunar.

CPP dosya açıcısını beğendiyseniz, bize yardımcı olacak ve bizi daha fazla motive edecek olumlu geri bildirimlerinizi bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.