Press ESC to close

HOBOT LEGEE apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

HOBOT LEGEE apk indir apk download mod apk indir

LEGEE Uygulamasını LEGEE’ye bağlayın, LEGEE’nizin tüm kontrolünü elinize alın

Yetenek Temizliği

Sprey seviyesini, vakum seviyesini, fırça rulo hızını, temizleme hızını ayarlamak ve herhangi bir özel ihtiyaca hizmet etmek için ön emiş gücünü açmak/kapatmak için 7 Yetenek Temizleme modu ve 1 özelleştirilmiş mod vardır. En iyi temizlik sonucunu elde etmek için farklı Yetenek modları atayabilir ve temizlik siparişlerini oda durumuna göre planlayabilirsiniz.

Gerçek Zamanlı Harita ve Veri

Gerçek Zamanlı Harita, kapsamı ve ilerlemeyi izlemeniz için LEGEE temizlerken aynı anda temizlenen alanı gösterir.

Harita Ayarları

Ezberlenen haritaları yönetmenin ve düzenlemenin yanı sıra, yeni bir görev başlatmak için temizleme alanını ve temizleme modunu da ayarlayabilirsiniz. Bir görev sırasında, haritanızı aynı anda özelleştirmek için Sanal Bariyer/Kutu, Perde Bölgesi ve Tırmanma Kontrolünü kullanabilirsiniz.

Haritalarım

LEGEE, tam bir temizleme döngüsünden sonra (şarj istasyonundan başlayın, iyice temizleyin ve şarj istasyonuna geri dönün) 5 adede kadar harita saklayabilir, LEGEE haritadaki farklı alanları otomatik olarak tanımlayacak ve Haritayı kaydetmesini isteyecektir.

Temizleme Alanını Seçin

Varsayılan haritaya göre farklı alanlara farklı temizleme modları ve siparişler atayarak temizlik görevlerini ayarlayabilir veya zamanlayabilirsiniz. LEGEE’nin engelleri aşma yeteneğini değiştirmek için tırmanma kontrol anahtarını da kullanabilirsiniz.

Sanal Bariyer ve Alan Editörü

Haritanızı daha da özelleştirmek için Sanal Bariyer / Kutu, Perde Bölgesi ve Tırmanma Kontrolünü kullanabilirsiniz. Alanları ayarlamak için yeniden adlandırabilir, birleştirebilir veya bölebilirsiniz.

Yaratıcı Ses ve Ses İstemi Ayarı

LEGEE’nin farklı dilleri konuşabilmesi, LEGEE’nizi Creative Voice ile kişiselleştirebilmesi, ses seviyesini ayarlayabilmesi ve rahatsız etmeyin süresini ayarlayabilmesi için mevcut sesli uyarı paketini indirebilirsiniz.

temizlik günlüğü

Temizlik Günlüğü, temizlenmiş odalar, bitmiş harita, temizlenmiş alan, temizlik süresi ve görevin tamamlanıp tamamlanmadığı dahil olmak üzere son 10 temizlik görevine ait bilgileri kontrol etmenize ve paylaşmanıza olanak tanır.

Zamanlama Kuyruğu

Program Kuyruğu, farklı Yetenek modları atamanıza ve temizlik siparişlerini önceden oda durumuna göre planlamanıza olanak tanır.

Bakım ve Yönetim

Genel bakım bilgilerini anlamanın yanı sıra, sesli uyarı ve rahatsız etmeyin zaman ayarını yönetebilir, aygıt yazılımı sürümünü kontrol edebilir/güncelleyebilir, LEGEE’nizi yeniden adlandırabilir veya tüm mevcut programları, haritaları ve özelleştirilmiş yeteneği silerek LEGEE’nizi fabrika varsayılanlarına sıfırlayabilirsiniz. temiz ayarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.