Press ESC to close

USB Connector : OTG USB Driver apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

USB Connector : OTG USB Driver apk indir apk download mod apk indir

Android için USB Konektörü ve OTG USB Sürücüsü. OTG Konektörü, OTG Dosya Yöneticisi.

USB Konektörü: Android için OTG USB Sürücüsü

Android için USB Konektörü ve OTG USB Sürücüsü. OTG Konektörü, OTG Dosya Yöneticisi.

OTG Bağlayıcı Yazılımı Android veya USB Konektörü ve OTG Dosya Yöneticisi için, OTG’den Android Cihazınıza veya Android Cihazınızdan OTG’ye Dosya Aktarmak için en gelişmiş ve basit USB OTG Gezgini’dir. Android cihazlardan USB flash sürücüleri ve SD Kart Okuyucular’ı okuyun.

Başlamak için Flash Sürücüyü bir USB OTG (On-the-go) kablosuna bağlayın, ardından Android Cihazınızın Mikro USB Konnektörünü, Kabel otg tableti, fare veya wifi adaptörünü takın ve ardından USB OTG Checker ve USB çubukları sürücüsünü açın, USB sürücüsündeki tüm dosyaları görecektir. Bu dosyaları açıp Android Cihazınızda görüntüleyemez, aynı zamanda USB Sürücüsünden ve USB Sürücüsüne Kesme, Kopyalama ve Yapıştırma işlemleri de yapabilirsiniz.

USB Konektörü veya OTG Konnektör Yazılımı Android ve USB OTG Explorer için – OTG Dosya Yöneticisi, cihazınızın, tabletinizin veya telefonunuzun USB OTG bağlantı noktasını kullanarak herhangi bir USB yığın depolama cihazından dosyaları yönetmenize olanak tanır.

OTG DOSYA EXPLORER ÖZELLİKLERİ: –

1. Kes, Kopyala Yapıştır: USB OTG Explorer’dan Dosyayı OTG’den Android Cihazınıza veya Android Cihazınızdan OTG’ye Aktarın. Bu dosyaları Kesebilir, Kopyalayabilir ve Yapıştırabilirsiniz. Android Cihazınızdan Pen Drive’a Veri Kopyalama artık çok kolay ve ayrıca Telefonunuzdan Pen Drive’ınıza Veri Aktarma.

2. Dosya Aktarımı: Android için OTG Dosya Gezgini veya USB Konektörü veya OTG Konnektör Yazılımı, Görüntü Dosyası, Dosya Yap, Ses Dosyası, Video Dosyası vb.Gibi herhangi bir dosyayı Telefonunuzdan OTG’ye veya OTG’den telefonunuza aktarmanıza izin verir.

3. Depolama Gezgini: Android için OTG Dosya Gezgini veya USB Konektörü veya OTG Konektörü Yazılımı, uygulamadan Harici Depolamayı ve Dahili Depolamayı Yönetmenizi keşfetmenizi sağlar.

4. Kullanımı Kolay: Android için OTG Bağlayıcı Yazılımı kullanımı kolaydır ve bu nedenle Android için en gelişmiş OTG Bağlayıcı Yazılımı biridir.

En son ve en gelişmiş USB Konektörü alın: Android için OTG USB Sürücüsü ÜCRETSİZ !!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.