Press ESC to close

Liberty VPN apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Liberty VPN apk indir apk download mod apk indir

VPN size hak ettiğiniz Gizlilik ve Özgürlüğü verir. Şimdi Premium VPN Aboneliği ile

Liberty VPN: Nihai Gizlilik ve Özgürlük Çözümü

Mevcut en hızlı ve amaca yönelik VPN olan Liberty VPN ile çevrimiçi kimliğinizi koruyun ve web’de özgürce gezinin. İki tür Sanal Özel Ağ ile sizin için en iyi seçeneği seçebilirsiniz. Topluluk destekli VPN’ler, üniversiteler ve STK’lar gibi güvenilir kamu kuruluşları tarafından sağlanır ve açık kaynak teknolojisi kullanılarak oluşturulur. Liberty VPN tarafından barındırılan özel VPN’ler güvenli, güvenli ve yüksek performanslıdır.

Liberty VPN, özel ihtiyaçlarınızı karşılamak için dört farklı VPN modu sunar: Oyun Modu, Akış Modu, İndirme Modu ve Web Tarama Modu. İster çevrimiçi çok oyunculu oyunlar oynuyor, ister video akışı yapıyor, dosya indiriyor veya web’de geziniyor olun, Liberty VPN sizi korur.

Ayrıca Liberty VPN, Aile Modu ve Tüm Engellemeyi Kaldır seçenekleriyle içerik filtrelemeyi destekleyerek onu aileler için uygun hale getirir ve hükümet kısıtlamalarını kaldırır.

Ana Özellikler:

– Sınırsız bant genişliği ile dünya çapında 100’den fazla sunucu

– Sınırsız proxy sunucusuyla ücretsiz VPN seçeneği

– ABD, Kanada, Japonya, İngiltere, Fransa ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm ülkelerde mevcuttur

– Telefonunuzda yerden tasarruf sağlayan küçük ve hafif VPN

– GDPR ile uyumlu gizlilik ve veri indirme ve silme seçenekleri

– Kötü amaçlı yazılım, kimlik avı ve kripto madenciliğine karşı koruma ile geliştirilmiş güvenlik

– Kesintisiz akış ve oyun deneyimleri için süper hızlı VPN.

Liberty VPN, çevrimiçi ihtiyaçlarınız için hepsi bir arada VPN çözümü! 4 farklı VPN modu ile Liberty VPN, oyun oynarken, yayın yaparken, indirirken veya gezinirken her şeyin üstesinden gelmenizi sağlar.

Oyun VPN Modu: PubG, Fortnite, Roblox ve daha fazlası gibi en sevdiğiniz çevrimiçi çok oyunculu oyunları oynarken gecikmeye ve gecikmeye elveda deyin.

Akış VPN Modu: Minimum arabelleğe alma ile Netflix, YouTube, Amazon Prime, Hulu, Tiktok ve daha fazlasında kesintisiz akışın keyfini çıkarın.

İndirme VPN Modu: HTTP/HTTPS, FTP ve Torrent’ler dahil olmak üzere tüm indirmeleriniz için en hızlı indirme hızını ve güvenilir bağlantıyı elde edin.

Tarama VPN Modu: Özellikle sosyal medya ve bankacılık gibi önemli uygulamalar ve web siteleri için web’de daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde gezinin.

Liberty VPN ayrıca ekstra içerik filtreleme seçenekleri sunar:

Aile Modu: Porno ve kumar gibi zararlı web sitelerini engelleyerek interneti aileniz için güvenli hale getirin.

Tümünün Engelini Kaldırın: Web’de hükümet sansürü olmadan gezinin ve internette tam özgürlüğün tadını çıkarın.

Küresel Erişilebilirlik

ABD, Kanada, Japonya, Güney Kore, Singapur, Avustralya, Hindistan, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa ve İrlanda gibi ülkeler için destekle dünyanın her yerinden internete sınırsız erişimin keyfini çıkarın.

Performans İçin Optimize Edildi

Liberty VPN, minimum depolama alanı kaplayacak şekilde tasarlanmıştır ve Android cihazınız için hızlı ve duyarlı bir deneyim sağlar. Liberty VPN ile daha sorunsuz ve gecikmesiz bir deneyimin tadını çıkarabilirsiniz.

Veri Gizliliği ve Güvenliği

Gizliliğinize ve güvenliğinize öncelik veriyoruz ve bu nedenle, tamamen GDPR ile uyumluyuz. İstediğiniz zaman verilerinizin bir kopyasını talep edebilir veya sildirebilirsiniz; gizlilikle ilgili endişeleriniz konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Gelişmiş Güvenlik Özellikleri

Liberty VPN ile Android cihazınızı kötü amaçlı yazılım, kimlik avı ve kripto madenciliği gibi en son güvenlik tehditlerinden koruyun. Ek filtre ayarının “Aile Modu” seçeneği, sevdikleriniz için güvenli bir gezinme ortamı sunar.

Yıldırım Hızında Yayın Yapın ve Oyun Oynayın

Liberty VPN’in hızlı sunucuları, en sevdiğiniz filmleri ve TV şovlarını, canlı sporları izlemenize ve herhangi bir arabelleğe alma veya gecikme olmadan çevrimiçi çok oyunculu oyunlar oynamanıza izin vererek kesintisiz akış ve oyun deneyimlerini garanti eder. Öyleyse, Liberty VPN ile sınırsız eğlence dünyasını keşfetmeye bugün başlayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.