Press ESC to close

Ev Tasarımı, Kat Planı Çiz apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Ev Tasarımı, Kat Planı Çiz apk indir apk download mod apk indir

Home Designer’ı kullanarak ev tasarımınızı ve zemini oluşturmak için fikirler

Ev Tasarımı ve Kat Planı Çiz Uygulaması, dakikalar içinde ayrıntılı kat planları oluşturmak için güçlü ve sezgisel bir uygulamadır. Bu uygulama, hayalinizdeki evi veya ofisi hızlı ve kolay bir şekilde tasarlamanıza olanak tanıyan çok çeşitli özelliklerle birlikte gelir. Basit bir arayüzle duvarlar oluşturabilir, kapılar, pencereler ve mobilyalar ekleyebilir ve tasarımınızı renkler, dokular ve desenlerle özelleştirebilirsiniz. Ayrıca kat planınız için kesin boyutları ölçebilir ve çizerek doğru ölçekli çizim yapabilirsiniz. Bu uygulama ile kolaylıkla detaylı ve profesyonel görünümlü kat planları oluşturabilirsiniz.

Draw Floor Plan ve Home Design App, mükemmel kat planınızı tasarlamanızı kolaylaştırır. Tasarımınıza hızla duvar, kapı, pencere ve mobilya eklemenizi sağlayan basit bir sürükle ve bırak sistemiyle başlar. Doku, renk ve desen ekleyerek kat planınızı ve ev tasarımlarınızı özelleştirebilirsiniz. Bu uygulama aynı zamanda kat planınız için kesin boyutları ölçmek ve çizmek için çok çeşitli araçlar içerir. Bu, tasarımınızın doğru ve ölçeklenebilir olmasını sağlar.

Draw Home Designer uygulaması, planlarınızı arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla kolayca paylaşmanıza da olanak tanır. Ev tasarımlarınızı ve kat planlarınızı e-posta, metin veya sosyal medya aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Bu, başkalarından geri bildirim almayı ve tasarımınızda değişiklik yapmayı kolaylaştırır. Ayrıca kat planlarınızı ileride kullanmak üzere kaydedebilir ve uygulamamız Draw House Plan’ı kullanarak evinizin eskizini ve zemin tasarımını düzenleyebilirsiniz.

Draw Floor Plan App, mükemmel kat planınızı tasarlamanıza yardımcı olacak çok çeşitli özelliklere sahiptir. Duvarlar, kapılar ve mobilyalar gibi önceden yapılmış öğelerden oluşan bir kitaplık içerir. Bu, sıfırdan başlamak zorunda kalmadan hızlı bir şekilde ayrıntılı kat planları oluşturmanıza olanak tanır. Draw Floor Plan uygulaması ayrıca tasarımınızı dokular, renkler ve desenlerle özelleştirmenize olanak tanıyan çok çeşitli özelleştirme seçenekleri içerir. Uygulamamızı kullanarak eviniz ve ofisiniz için en iyi tasarımı hızlı ve çok kolay bir şekilde kolayca oluşturabilirsiniz.

Interior House Designer Uygulaması ayrıca, tasarımınız için kesin boyutları doğru bir şekilde ölçmenize ve çizmenize olanak tanıyan güçlü ölçüm ve çizim araçlarına sahiptir.

Uygulama ayrıca mevcut CAD dosyalarını veya görüntülerini içe aktarmanıza ve bunları kat planınızı tasarlamak için kullanmanıza olanak tanır. Ayrıca, Ev tasarımlarınızı PDF ve JPG dahil olmak üzere birden çok biçimde dışa aktarabilirsiniz.

House Designer uygulaması ve Floor Planner’ın güçlü ve kullanımı kolay araçlarıyla, her zamankinden daha hızlı ve kolay bir şekilde ayrıntılı ve profesyonel görünümlü kat planları oluşturabilirsiniz. Draw Floor Plan App ile hayalinizdeki evi veya ofisi hassas ve doğru bir şekilde çizebilirsiniz.

Sorumluluk Reddi

Draw House Planner ve Home Designer uygulaması tamamen güvenlidir. Tüm Ev Tasarımları mobil depolama alanınıza kaydedilir. Draw Floor Planner herhangi bir sunucu kullanmadı.

Draw Home Designer ile ilgili herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, Apps Tech, Draw Floor Planner ve Home Designer uygulamalarını geliştirir, [email protected] adresinden bize e-posta gönderebilirsiniz.

senden haber almayı seviyoruz

Tüm Önerilere açığız

Uygulama Teknolojisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.