Press ESC to close

Video & Music Downloader apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Video & Music Downloader apk indir apk download mod apk indir

Popüler web sitelerinden ve sosyal medyadan 4K Video Oynatıcı ve Video İndirici.

Videoları ve müziği doğrudan Sosyal Medyadan cihazınıza kolayca indirin. Tüm biçimler desteklenir. %100 ücretsiz!

Özel tarayıcıdan veya Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, TikTok vb.

Video indirici videoları otomatik olarak algılar, tek bir tıklamayla indirebilirsiniz. Güçlü indirme yöneticisi, indirme işlemlerini duraklatmanıza ve devam ettirmenize, arka planda indirmenize ve aynı anda birkaç dosya indirmenize olanak tanır. Önce videoyu önizleyin, hızlı indirin ve çevrimdışı oynatın.

Video & Music Downloader bir müzik oynatıcıdır ayrıca MP3, MP4, PMIDI, WAV, FLAC, AC3, AAC, WMA, ACC, vb. gibi hemen hemen tüm video ve video formatlarını destekler.

Video ve Müzik İndirici uygulamasının Temel Özellikleri:

– Hızlı Video İndirici:

100’den fazla web sitesinden video indirmeyi destekler. Videoları ve müziği doğrudan internetten cihazınıza kolayca indirin. Tüm biçimler desteklenir. Bu Video ve Müzik İndirici, videoları otomatik olarak algılar, tek tıklamayla indirebilirsiniz.

– Instagram için Video İndirici:

Bu uygulamayı kullanarak Instagram videosunu, Insta Reels’i, Insta Post’u ve IGTV’yi kolayca indirin, kaydedin ve Videoyu Yeniden Yayınlayabilirsiniz.

– Facebook için Video İndirici:

Muhtemelen Facebook’tan HD videolar indirebilen en iyi facebook video indiricisi. Facebook’tan hızlı bir şekilde video indirebilen bir uygulama arıyorsanız, Video & Music Downloader en iyi seçiminiz olabilir.

– Twitter ve Pinterest için Video İndirici:

Video ve Müzik İndirici, Pinterest ve Twitter için kolayca Video İndiricidir. Videoları galeriye indirmenize ve Whatsapp, Facebook, Instagram vb. arkadaşlarınızla fikir paylaşmanıza olanak tanır.

– WhatsApp Durum Koruyucu:

Arkadaş Görüntü Durumunuzu veya whatsapp Video durumunuzu görün ve bu whatsapp durumunu ve hikayesini yeniden yayınlayın. Arkadaşlarınızın whatsapp Video Durumunu Beğendiniz, ardından bu uygulamayı kullanarak o whatsapp hikayesini indirip kaydedin.

– Video Kesici :

Videonun yalnızca bir bölümünü istiyorsanız, bu uygulamayı kullanarak videonuzun en sevdiğiniz bölümünü filigran olmadan doğru bir şekilde kesebilirsiniz.

– Videodan Sese :

Videodan yalnızca ses istiyorsanız, bu uygulamayı kullanarak videodan kolayca ses çıkarabilir ve onu mp3 dosyasına dönüştürebilirsiniz.

– En İyi Müzik Çalar:

Bir şey daha, Video & Music Downloader, Android cihazlardan çevrimdışı olarak tüm önemli müzik ve video formatlarını çalan en iyi müzik çalardır. Güçlü bir ekolayzere, şarkı sözlerine ve en iyi kullanıcı arayüzüne sahiptir. Ayrıca cihazda dosya yönetimini de destekler.

– Dosyalarınızı kolayca yönetin:

Kayıtlı müziğinize şarkıya, sanatçıya, albüme, türe ve daha fazlasına göre göz atın. Ayrıca oynatma listeleri oluşturabilir ve yönetebilirsiniz. Ayrıca, telefonunuzda yer kazanmak için ihtiyacınız olmayan dosyaların toplu olarak silinmesini destekler.

💡 Videolar ve müzikler sosyal medyadan nasıl indirilir?💡

– Bağlantınızı kopyalayın

– Videolar ve resimler otomatik olarak algılanacak, sadece indirmeyi başlat düğmesine dokunun

💡 Tarayıcıdan nasıl indirilir?💡

– Videonuzu uygulamanın içinde arayın

– İndir’i tıklayın

– Ses veya video seçin

– İndirmeye başla

– Öte yandan, videonuzu veya şarkınızı uygulamanın içinde arayın ve indirin

Müzik ve Video İndirici uygulamamızda en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz ve her zaman kullanıcılarımız için deneyimi geliştirmeye çalışıyoruz, geri bildirimler için gerçekten teşekkür ederiz. İnceleyebileceğimiz belirli bir şey varsa, lütfen bizimle [email protected] adresinden iletişime geçin. Desteğin için teşekkürler!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.