Press ESC to close

ALFA AI apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

ALFA AI apk indir apk download mod apk indir

Bireysel ve kişiselleştirilmiş Yapay Zeka Asistanı

ALFA AI Asistanı – Kişisel Asistanınız ve Yaşam Rehberiniz

Kişisel ilişkiler, profesyonel gelişim, bugün ne giymeli, zor durumlarla nasıl başa çıkılmalı veya çocukları üç saat meşgul etme gibi tüm sorulara anında yanıt.

ALFA AI Assistant, hayatınızı olabildiğince kolaylaştırmak için tasarlanmış nihai AI sohbet robotunuzdur.

En son ChatGPT GPT-4 teknolojisine dayalı devasa bir kaynağı kullanan Yapay Zeka Asistanımız, ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilmiş tavsiyeler sunarak işleri çok daha kolaylaştırır.

SMM içeriğine ve metinlerine, gönderiler ve makaleler için yeni konulara, kişiselleştirilmiş bir fitness planına, 10 dakikada sağlıklı bir akşam yemeğine (tarif, alışveriş listesi ve adım adım talimatlarla birlikte) veya Almanca veya İspanyolca bir mektuba mı ihtiyacınız var? AI Asistanınız, TikTok’ta kişisel bir marka oluşturmanıza bile yardımcı olacak!

Her yaşam durumu için telefonunuzda 11 uzman.

Farklı alanlardaki çeşitli yapay zeka uzmanları arasından seçim yapın:

– Kadın danışmanı

– SMM Uzmanı

– Stil rehberi

– Diyetisyen

– Fitness koçu

– Cesur Anne

– Gezi Danışmanı

– Özel öğretmen

– İşletme Koçu

– Aşk danışmanı

– Hukuk araştırmacısı

Bu şekilde, ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış kesin yanıtlar alacağınız garanti edilir.

Trendler:

Hayatınızı, işinizi ve evinizi nasıl kolaylaştıracağınıza ilişkin sorular ve yanıtlarla YouTube’u hayal edin, bölgenizde veya dünyada en popüler içerikleri burada görün. Hayatın her alanında ortaya çıkan en son trendlerden haberdar olun. Bölgenizdeki veya dünyadaki en popüler ipuçları ve süper verimli konular hakkında bilgi alın. Bunları ilgi alanına, amaca ve özel yaşam tarzı koşullarınıza göre filtreleyin.

Kişiselleştirilmiş istemler:

ALFA AI Asistanı, %100 sizin istek ve beklentilerinize göre uyarlanmış benzersiz yanıtlar sağlamak için açıklayıcı sorular sorar.

Sohbet geçmişi:

Sohbet geçmişi kaydetme özelliğimiz, geçmiş konuşmaları görüntülemenize, önemli bilgilere zahmetsizce geri dönmenize ve sohbete kaldığınız yerden devam etmenize olanak tanır.

Yerelleştirme ve çoklu dil desteği:

ALFA AI Chatbot, İngilizce, Almanca, Ukraynaca, Rumence ve Rusça dahil olmak üzere birçok dili destekler. Hangi dili konuşursanız konuşun, kişiselleştirilmiş tavsiye ve yardım almanın yanı sıra e-postalara yanıtlar oluşturabilir ve belgeleri özetleyebilirsiniz.

Uygulamamızın özelliklerine ve içeriğine erişmek için 10 ücretsiz istem hakkınız vardır, ardından 7 günlük ücretsiz deneme süresi olan bir abonelik satın almanız gerekir.

Şartlar ve koşullar: https://www.alfa-ai.com/imprint

Gizlilik Politikası: https://www.alfa-ai.com/gdpr

7 günlük ücretsiz denemeden yararlanın ve yardım ve her soruya doğru yanıtlar bulabileceğiniz yepyeni bir yapay zeka dünyasını keşfedin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.