Press ESC to close

Ceven Track apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Ceven Track apk indir apk download mod apk indir

Yuvarlar kontrolü, GPS izleme ve yardım isteği için uygulama

CEVEN TRACK: Çalışanlarının yerini bilmesi, tur kontrolleri yapması veya çalışanları ile ilgili acil bir durum olup olmadığını bilmesi gereken güvenlik şirketlerine veya operasyonel işlerle ilgili şirketlere özel bir uygulamadır.

TECNOLOGIA SEGURA S.A.S: “Ceven Track” mobil uygulamasını ve “CEVEN” adlı etkinlik yönetim platformunu geliştiren şirket.

KULLANICILAR: “CEVEN TRACK” mobil uygulamasının kullanımını kiralayan güvenlik şirketleri veya operasyonel hizmetler

MOBİL UYGULAMANIN ANA İŞLEVLERİ:

İlgili iş görevlerini bilmek için bu hizmeti kiralayan şirketlerle ilişkili kişilerin konumlarını elde etmek için arka planda coğrafi referanslama gerçekleştirin.

Ziyaret edilen bir yeri belirlemek ve rodas kontrolleri oluşturmak için QR kodunu tarayın.

Şirketlerle ilişkili kişilerin yardım talep etmesi için tıbbi acil durum, yangın veya panik butonlarına basarak acil durum sinyalleri gönderin.

Fotoğraflı ve metinli raporlar aracılığıyla haber gönderme (Opsiyonel).

ARKA PLANDA TOPLANAN KONUM VERİLERİNİN KULLANIMI:

Tüm konum verileri, cep telefonunun GPS sensörü aracılığıyla elde edilen coğrafi koordinatlardan (enlem ve boylam) oluşur. Bu veriler, her 4 dakikada bir, konum coğrafi referans raporları ve ısı haritaları oluşturmak için tüm verileri alan sözleşmeli şirket tarafından sözleşmeli ve yönetilen Ceven yönetim platformuna gönderilir. Bu haritalar, şirketlerin, çalışanlarının gönderildikleri sahalara gidip gitmediklerini veya çalışanla ilişkili operasyonel görevi yerine getirip getirmediklerini belirlemelerine olanak tanır. GÜVENLİK: Mobil uygulama ile sunucu arasında şifreli bir bağlantı ile çalışır, bilgilerin sadece müteahhit firma tarafından okunabilmesini garanti eder. MÜLKİYET: Uygulamada ve yönetim platformunda kayıtlı bilgilerin mülkiyet hakkı münhasıran ve münhasıran KULLANICI’ya aittir. BİLGİLENDİRME: Saklanan bilgiler, KULLANICI’nın açık izni olmaksızın GÜVENLİ TEKNOLOJİ tarafından hiçbir şekilde istismar edilemez, ifşa edilemez, kopyalanamaz veya kullanılamaz. TEMSİLCİLİK: TECNOLOGIA SEGURA, veri tabanlarının bozulmasını veya kaybolmasını önlemek için KULLANICI’ya veritabanlarının gizliliğini garanti eder.

UYGULAMAYA ERİŞİM: Yüklenici firma, işçinin uygulamaya erişebilmesi için bir kullanıcı oluşturmalıdır. (Bu prosedür için şirketinizle iletişime geçin).

GELİŞTİRİCİNİN SORUMLULUĞUNUN SINIRLANDIRILMASI: Sorumluluğunu SADECE uygulamanın düzgün çalışmasıyla sınırlar. Akıllı telefonun kullandığı bağlantıların (İnternet, Intranet, telefon sistemleri vb.) çalışmasından doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu değildir. YÜKLENİCİ FİRMA toplanan bilgilerin doğru kullanımından sorumludur ve bu sadece çalışanlarının hizmet verdiği saatlerde iş amaçlı olmalıdır.

Yardım durumunda, whatsapp +573145975413 adresinden Secure Technology ile iletişime geçebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.