Press ESC to close

Secure Folder apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Secure Folder apk indir apk download mod apk indir

Fotoğrafınızı, videonuzu ve tüm veri dosyanızı özel kasa güvenli klasöründe Saklayın ve Gizleyin

Güvenli klasör : Hide Image Vid App özel bir klasördür, bu uygulama her türden fotoğrafı, videoyu, tüm klasör dosyalarını, özel tarayıcıları, diğer öğeleri, özel uygulamaları saklamak istediğiniz herhangi bir klasörde Güvenli Güvenli ve Gizli verileri saklamak için mükemmel bir yerdir tamamen ücretsiz özel veya yararlı özellikler!

Güvenli klasör: Hide Image Vid, Kişisel ve Özel Fotoğrafları Kilitlemek için Akıllı Telefon Uygulamasıdır. Bir iğne ile çok güvenli olan klasörü sabitlemek için

Güvenli klasör : Hide Image Vid App, Android akıllı telefonunuzdaki herhangi bir özel klasörü hızlı ve kolay bir şekilde korumanıza izin veren güvenli ve güvenli bir dosya veri uygulaması için geliştirilmiştir. Güvenli Klasör yüklemesiyle, Gizli Güvenli Güvenli için bir PIN veya şifre oluşturabilirsiniz.

Güvenli klasör: Hide Image Vid, depolama alanınızdan herhangi bir videoyu yükleyebileceğiniz veya doğrudan uygulama aracılığıyla kaydedebileceğiniz yerdir ve uygulama aynı zamanda güvenli sorularla parola korumalıdır, bu nedenle hiç kimse videolarınıza, fotoğraflarınıza, dosyalarınıza erişemez. güvenli fotoğraf görünümü, video oynatıcı, bunları bir liste görünümünde veya ızgara görünümünde görüntülemek çok kolaydır.

Bu Güvenli Kasa ve Klasörün Özel Tarayıcı Özellikleri vardır Özel Yer İmine sahip Özel bir tarayıcı ile internette gezinmeniz arkanızda hiçbir iz bırakmaz.

Resimleri ve videoları gizle: Güvenli klasör: Görüntü Vidini Gizle Gizli olacak, medya dosyalarınız Uygulamada saklanacak ve başka herhangi bir fotoğraf albümünde, galeride veya dosya yöneticisinde gösterilmeyecektir. Güvenli dosya medya dosyaları kasasında başkalarını özel fotoğraflarınızdan, videolarınızdan ve filmlerinizden uzak tutun.

Video Oynatıcı ve Fotoğraf Görüntüleyici: Gizli videoları Güvenli klasör içinde oynatabilirsiniz: Görüntü Vidini Gizle. Video oynatıcı, parlaklığı ve sesi kolayca ayarlamanıza izin veren çok kullanışlı işlevler ve çeşitli durumlarda hızlı bir şekilde geçiş yapmanıza yardımcı olmak için tek tuşla sessize alma sağlar.

Güvenli klasör uygulaması içindeki tüm gizli fotoğrafları kolayca görüntüleyin. Dosyayı Gizle: Vault Secure Lock uygulaması ayrıca tüm gizli öğelerinizi kurtarmanızı da destekler.

Özel Tarayıcı: Göz atma verilerinizi korumak istiyorsanız, özel bir tarayıcı kullanmak iyi bir seçimdir, size gizli ve anonim bir tarama deneyimi sağlayabilir.

Uygulama Kilidi: Güvenli Klasör için: Galeri Kilidi uygulaması kilitlendi, kişilerin kullanmak için bir şifre girmesi veya kilit açma desenini çizmesi gerekiyor. Uygulama kilidi, gizliliğin başkalarına sızmasını önleyebilir.

Simge Gizleme: Uygulamanın simgesi sıradan bir sistem Güvenli Klasörü gibi görünür ve ayrıca orijinal uygulama simgesinin yerine farklı simgeleri değiştirebilirsiniz bunu ana ekran ayarlarından açılır seçeneklere kadar yapabilirsiniz saat olarak değiştirebilirsiniz uygulama simgesi, Mesaj Simgesi, Hesap Makinesi Kilidi, Hava Durumu Simgesi.

İzinsiz Giriş Uyarıları – Güvenli Klasör: Galeri Kilidi davetsiz misafirlerin fotoğraflarını çeker ve izinsiz giriş girişimlerini takip eder, Gizli klasör ve özel fotoğraf kasası, resimleri bilinmeyen kullanıcılardan güvenli bir dosya halinde tutar.

Güvenlik sorusunun cevabını seçerek ve Güvenli klasörü geri alarak Kolay Şifre Kurtarma

Temel Özellik: Güvenli Klasör: Galeri Kilidi

– Birden Çok Dosyayı Gizle Simgesi: Galeri Kilidi

– Tüm resimler ve dosyalar telefon belleği Güvenli klasöründe yedeklenir, böylece yanlış kullanım olmaz

– Verilerinizi, fotoğrafınızı veya videonuzu güvence altına almak için sınır yok.

– Güvenli dosya arama ile kullanımı kolay Özel tarayıcı

– Fotoğraf Kilidi Uygulaması ile Klasörü Kilitle – Dosyayı Gizle: Knox Güvenli Kilit

– Özel içerik saklanan gerçek güvenlik endişeleri Parola / PIN tabanlı

– Yüzlerce fotoğrafı hızlı bir şekilde içe aktarmak ve ayrıca tarihe, saate ve boyuta göre sıralamak için Çoklu seçim özelliğini içe aktarırken birden çok görüntü ve video seçin

Bu uygulama Galaxy telefonunuzda veya başka herhangi bir telefonda gizli olabilir. Gizli klasöre taşınan uygulamalar ve veriler, cihazda ayrı olarak korumalı alana alınır ve ek bir güvenlik ve gizlilik katmanı kazanır.

Bu Uygulama tamamen ücretsiz video galeri kasası, fotoğraf galerisi kilidi, ses koruyucu ve gizlilik kilidi, kişisel bilgileriniz ve medya dosyalarınız için güvenli veri taramasıdır. Bu güvenli klasör, gizliliğinizin telefon belleğindeki vale ile iyi bir şekilde korunmasını sağlar.

Not: Dosyayı Gizle: Vault Secure Photos & Videos, tüm dosya ve verilerinizin yalnızca telefonunuzda saklandığını ve bizim erişimimiz olmadığını garanti eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.