Press ESC to close

Datafree Connect apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Datafree Connect apk indir apk download mod apk indir

Uzaktaki iş gücü için mobil verileri yönetmenin en basit yolu

Datafree Connect, yalnızca telefonunuzdaki seçilen uygulamaların sizden hiçbir veri maliyeti olmadan veri olmadan çalışmasına izin vermek amacıyla bir VPN hizmeti kullanır.

Datafree Connect, işverenlerin, yetkili mobil ağlarda çalışanlar ve yükleniciler için işle ilgili temel uygulamalara #verisiz erişim sağlamasına olanak tanır.

Verisiz erişim, işveren tarafından belirlenen uygulamaları kullanırken çalışanlar veya ekip üyeleri için mobil veri maliyetinin olmaması anlamına gelir.

Datafree Connect’te, SIM kartınızda veri veya görüşme süresi bakiyesi olmasa bile iş için ihtiyacınız olan uygulamaları kullanmaya devam edebileceğiniz için, görüşme sürenizin veya verinizin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Datafree Connect’i kullanmak için birlikte çalıştığınız bir işverenin veya kuruluşun telefon numaranızı bir Datafree Connect Çalışma Alanına kaydetmesi gerekir.

Çalışanların ve ekip üyelerinin, kendilerine tahsis edilen Datafree Connect Çalışma Alanında seçilen uygulamalara verisiz erişim sağlamak için Google Play uygulama mağazasından Datafree Connect uygulamasını indirmeleri ve telefon numaralarını doğrulamaları yeterlidir.

Bu uygulamayı kullanırken hiçbir kişisel veri toplanmaz veya saklanmaz. Telefon numaranız yalnızca hizmete erişiminizi doğrulamak için kullanılır.

Datafree Connect tarafından yetkilendirilen mevcut mobil ağlar şunlardır:

– Güney Afrika: MTN, Vodacom, Telkom, Hücre C

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.