Press ESC to close

Büyük Dosyaları Gönder 100GB apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Büyük Dosyaları Gönder 100GB apk indir apk download mod apk indir

Büyük Dosyaları Göndermek İçin Büyük Dosyayı Android’den Android’e Aktarıyoruz

Me Transfer -Dosya aktarım uygulaması – Büyük dosyaları aktarıyoruz ve büyük ve ağır dosyaları Ücretsiz olarak gönderiyoruz.

Bu Ücretsiz dosya aktarımı uygulaması, dosya aktarımı uygulamasının solundaki farklı hamburger menüsüyle yalnızca 3 GB ücretsiz sağladığı için farklıdır; bu, kullanıcıların büyük dosyaları herhangi bir android’den android’e veya android’den iphone ios cihazına kolayca göndermesine olanak tanır.

Dosya paylaşımı ücretsiz | Büyük Dosyaları Gönder | Dosya Paylaşımı Uygulaması | Dosya Aktarımı | File Sender uygulaması, tüm dosya aktarım ihtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde ve ücretsiz olarak karşılar. Sadece videoları, fotoğrafları, müzikleri, uygulamaları ve e-kitapları, pdf dosyalarını veya diğer dosyaları seçin, onları yıldırım hızında arkadaşlarınıza aktaracaktır.

Dosya aktarım yeteneklerimizle her türlü dosyayı paylaşın.

– Fotoğraflar, videolar, müzik, uygulamalar veya diğer dosyalar

– Büyük dosya aktarımını destekler

Büyük ve ağır Boyutlu gizli dosyaları göndermek istiyor ancak çalınabileceklerinden mi korkuyorsunuz? “Bağlantılı Dosya Paylaşımı”, dosyayı paylaşım için yüklediğiniz anda oluşturulan parola korumalı bir bağlantıyla yüksek güvenlikli dosyaları paylaşmanıza olanak tanır.

Oturum açma veya kayıt gerektirmeyen büyük boyutlu dosyaları göndermek için sorunsuz bir bağlantı paylaşım uygulamasıdır. Bu nedenle, bağlantıyı oluşturun ve dosyayı paylaşın.

• Android’de En İyi Dosya Aktarımı uygulamasıyla ÇOKLU DOSYA PAYLAŞIMI

Tek bir dosyayı veya herhangi bir türden birden çok dosyayı tek bir tıklamayla aktarın.

Bu uygulama, daha da iyi hizmetler ve Android’e ücretsiz Dosya Göndermek için 3 GB Alan sağlayan en iyi Aktarım Alternatiflerinden biridir.

Hangi dosyayı kiminle paylaştığınızı hatırlayamıyor musunuz? Güvenli Dosya Aktarımı Özelliği, diğer android veya ios cihazlarıyla paylaştığınız Büyük Dosyaların kaydını tutmak için geriye dönüp bakabileceğiniz geçmişi kaydetmenizi sağlar.

Çoklu dilin yanı sıra Dropbox Transfer’i de destekleyen bu mobil uygulama, onu bağlantı paylaşımı için en kolay ve en güvenilir uygulamalardan biri yapar.

Büyük Dosyaların Nasıl Gönderileceğini öğrenelim.

Özellik:

* Güvenli Dosya Aktarımı

* Büyük Dosyaları Sunucuya Gönderin ve Büyük Dosyaları Aktarın

* Hız 40Mb/s’ye kadar çıkar.

* Ayrı Dosya paylaşımı

* mac için Android dosya aktarımı

* Büyük Dosyaları Göndermek Tamamen Ücretsiz

* Büyük dosyaları e-posta ile gönderin

* Çevrimiçi dosya aktarımı

* Dosyaları kaliteden ödün vermeden aktarın

* Cihazları kolayca eşleştirmek için en uygun QR kodu eşleştirme.

Büyük ağır fotoğraflarınızı, büyük videolarınızı, büyük müzik dosyalarınızı ve büyük belgelerinizi android cep telefonunuzdan veya tabletinizden tv’ye veya başka bir android veya ios cihazına kolayca, güvenli ve ücretsiz gönderme imkanı sunuyoruz.

Me Transfer – Büyük Dosyaları Aktarıyoruz, en hızlı platformlar arası aktarım hızına sahip en hızlı telefon veri aktarımı uygulamasıdır. Bu mobil büyük dosya aktarımı uygulaması, kaliteden ödün vermeden ve herhangi bir sıkıştırma olmadan hem telefon verilerinizi hem WhatsApp verilerinizi hem de WhatsApp İş verilerinizi iPhone ve Android cihazlar arasında güvenli ve sorunsuz bir şekilde aktarabilir!

Kişiler, resimler, müzik, videolar, sesler, program, belgeler, Android’den iOS cihazına veya iOS’tan Android’e Uygulamalar dahil olmak üzere birden çok telefon verisi türünü kopyalamayı destekler. “Verilerimi kopyala” ve “Verilerimi aktar” Me Transfer Uygulaması ile daha kolay olamazdı – E-posta veya WhatsApp ile gönderilemeyen büyük dosyaların aktarılmasına yardımcı oluyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.