Press ESC to close

Satellite Finder Lite(AR View) apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Satellite Finder Lite(AR View) apk indir apk download mod apk indir

Uydu bulucu, AR Teknolojisi ile uydu bulmanıza veya uydu bulmanıza yardımcı olur.

UYDU FINDER LITE – AR GÖRÜNÜM İLE ÇANAK HİZALAMA

Uydu bulucu lite ve Uydu işaretçimizin yardımıyla, istediğiniz uyduyu bulabileceksiniz. Uydu bulucu lite Uygulaması, AR görünümü ile uydunuzu bulmanızı sağlar. Artırılmış gerçeklik görünümü, çevrenizdeki ortamın arka planıyla birlikte size bir uydu ölçer gösterir, Uydu ölçer size mevcut tüm uyduları gösterir ve bu, uyduyu buna göre seçmenizi çok kolaylaştırır. Uydu ölçerde istediğiniz uyduyu seçtikten sonra yükseklik açısı, Azimut, Enlem ve boylam değerlerini alacaksınız. Bu faktörleri uydu bulmak için kullanabilirsiniz (Uyduları bulun).

• AR(Artırılmış gerçeklik) görünümü, uyduları bulmanızı kolaylaştıran uydu sinyali bulucu olarak da adlandırılabilir.

• AR Teknolojisine geçtiğimizde ekranda çıkan değerler uydu bulucu veya tüm çanak tvler için uydu bulucu olarak kullanılabilir.

• Bu değerler, tüm çanak TV’ler için uydu bulucu olarak kullanılanlarla aynıdır. Bu değerleri kullanarak çanak anteninizi ayarlayabilirsiniz. Çanak anteninizi aynı değerlere getirdiğinizde AR Teknolojisinden aldığınız değerlerle birebir aynı olduğunda çanak anteniniz sinyal almaya başlayacaktır.

• Uydu bulucu veya uydu bulucu çanak işaretçisinin AR Teknolojisi, uydu bulmanızı kolaylaştırır (Uyduları bulun). Artık uydu sinyal bulucunun tam yerini bulmak için acele etmenize gerek yok, AR teknolojisi hepsini halleder ve size çanak anteninizi uydu ile hizalamak için kullanılabilecek tam değeri sağlar.

• Bu, tüm çanak TV’ler için bir uydudur ve uydu bulmak için Yükseklik açısı, Azimut, Boylam ve Enlemleri kullanabilirsiniz.

• Satfinder lite çanak uydu bulma kavramını anlamanızı kolaylaştırır.

• Çanak uydu bulucu olarak ar teknolojisini kullanabilirsiniz, Satfinder lite ekranında tüm uydular değerleri ile birlikte gösterilir ve istediğiniz uyduyu kolayca seçebilirsiniz.

• Satfinder lite’deki ar teknolojisi, uydunuzu izlemenizi ve tercihinize göre seçmenizi kolaylaştırmıştır.

UYDU BULUCU DISH POINTER LITE – PUSULA YÖNTEMİ İLE ÇANAK HİZALAMA

Satfinder lite ayrıca istediğiniz uyduyu bulabileceğiniz bir seçenek sunar.

Pusula görüntüleme yöntemini kullanarak uyduyu bulabilirsiniz. İstediğiniz uydu işaretçisini seçebilirsiniz ve ardından pusula, uydu bulucu çanak işaretçisi için tam olarak aynı frekansa ayarlamak için çanağınızı hangi yöne hareket ettirmeniz gerektiğini size gösterecektir. Çanağın uydu frekansınızla eşleştiği noktaya geldiğinizde telefonunuz o noktada titreyecek ve çanak anteniniz uydu frekansına göre ayarlanacaktır.

• Uydu bulucu çanak işaretçisindeki pusula görüntüleme yöntemi, uyduyu kolayca bulmanızı ve Uygulamanın bir uydu bulucu olarak nasıl çalıştığını öğrenmenizi sağlar.

• Ayrıca uyduyu hangi yönde bulabileceğinizi bilmek için yön seçeneğini de kullanabilirsiniz ve çanak ibresi pusulanın belirtilen yönünde hareket ettirilecektir.

• Pusula görüntüleme yöntemi, uydu bulucu için manuel bir yöntemdir, oysa ar teknolojisi uydunun tam konumunu gösterir ve tüm değerler burada görüntülenir.

• Pusula görüntüleme yöntemini seçtikten sonra, uydu işaretçinizi seçin ve ardından bulunduğunuz yere göre yönü ve haritayı ayarlayabilirsiniz, pusula çanak uydu bulucunuzu hareket ettirmeniz gereken yönü size gösterecektir.

• Uydu bulucu lite, cep telefonunuzun sensörlerinin yardımıyla uydu bulmanızı sağlar. Çanağınızı uydu bulucu çanak işaretçisi veya uydu bulucu ile ayarlayabilirsiniz.

• Tüm çanak TV’ler için uydu bulucu size uydularla ilgili tüm verileri sağlar ve çanak anteninizi uydu frekansına göre ayarlamanızı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.