Press ESC to close

پی ایم ایم ایل ممبر رجسٹریشن apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

پی ایم ایم ایل ممبر رجسٹریشن apk indir apk download mod apk indir

Üye kayıt uygulamamız ile üye olun! Formunuzu bugün gönderin.

Pakistan Merkezi Müslüman Ligi (PMML), nihai hedefi Pakistan’da İslami bir refah devleti yaratmak olan, siyasette ahlaki ve etik ilkeleri teşvik etmeyi amaçlayan bir siyasi partidir. “Etik ile Politika” sloganı ile PML, liderlerin en yüksek dürüstlük ve şeffaflık standartlarına göre sorumlu tutulduğu bir toplum için çalışmaya kendini adamıştır. Partinin platformu, geçmişleri veya inançları ne olursa olsun tüm vatandaşların refahını artırmaya ve herkes için adil ve eşit bir toplumun yanı sıra ülkede İslami bir refah devleti yaratmaya odaklanıyor. Ayrıca PMML, İslami ilke ve değerler çerçevesinde ekonomik kalkınmaya, ulusal güvenliğin güçlendirilmesine ve tüm vatandaşların haklarının korunmasına adanmıştır.

Siyasi parti üye kayıt uygulamamız, teşkilatımıza üye olmanızı sağlar. Uygulamada sağlanan formu doldurun ve gönderin. Ama önce yönetici ile iletişime geçmelisiniz çünkü yönetici olmadan forma erişemezsiniz. Ekibimiz formunuzu inceleyecek ve onay veya ret ile sizinle iletişime geçeceğiz.

Siyasi partimizin bir üyesi olarak, daha iyi bir gelecek yaratmak için çalışan bir topluluğun parçası olma fırsatına sahip olacaksınız. Girişimlerimiz ve etkinliklerimiz hakkında bilgi sahibi olabilecek ve partinin yönünü şekillendirmede söz sahibi olabileceksiniz. Kendimizi daha iyi bir dünya yaratmaya adadık ve sizin desteğinizle bunu başarabileceğimizi biliyoruz. Bugün uygulamayı indirin ve harekete katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.