Press ESC to close

Galxe apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Galxe apk indir apk download mod apk indir

Galxe Uygulaması, dijital fırsatlar dünyasına açılan cep boyutunda biletinizdir.

Web3 maceraları ve ödül kazanma söz konusu olduğunda Galxe Uygulaması, dijital fırsatlar dünyasına açılan cep boyutunda biletinizdir.

Galxe Uygulaması tam olarak Galxe web sitesi gibi olacak şekilde tasarlanmıştır; kampanyaları aramanıza ve kampanyalara göz atmanıza, Galxe ID Profilinizi yönetmenize ve uğruna çok çalıştığınız tüm ödülleri almanıza olanak tanır. İşte Galxe Uygulamasının neler sunabileceğine bir bakış:

– Göz Atın ve Keşfedin: Çeşitli kampanyaları keşfedin ve web sitesinde yaptığınız gibi heyecan verici yeni Web3 projelerini keşfedin.

– Profil Yönetimi: Galxe topluluğu içindeki benzersiz kimliğinizi temsil ettiğinden emin olarak Galxe ID profilinizin tam kontrolünü elinize alın.

– Katılım ve Katkı: Uygulamadan en sevdiğiniz dApp’lere katılın, Discord rollerini üstlenin, sadakat puanları kazanın ve sorunsuz bir şekilde katkıda bulunun.

– Ödüllerinizi Alın: NFT ve OAT ödüllerini kaçırmayın. Galxe Uygulaması, zorlukla kazandığınız ödüllerinizi almanızı zahmetsiz hale getirir.

– Haberdar Olun: Galxe topluluğu içindeki en son gelişmelerden haberdar olun. Bu, tüm olaylara doğrudan ulaşabileceğiniz hattınızdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.