Press ESC to close

AR Ruler : Tape Measuring Cam apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

AR Ruler : Tape Measuring Cam apk indir apk download mod apk indir

AR Cetveli ile ihtiyacınız olan her şeyi yakalamak, kaydetmek ve kaydetmek için kameranızı kullanın.

AR Cetveli: Bant Ölçüm Kamerası, bir ölçüm uygulaması kullanarak alanı ölçebileceğiniz, duvarların yüksekliğini ölçebileceğiniz, mesafeyi metre cinsinden hesaplayabileceğiniz, nesnelerin alanını ve ölçeğini, açıları ve daha fazlasını belirleyebileceğiniz AR teknolojisini kullanır. Kameranızı ölçtüğünüz bant nesnesine doğrultarak AR Cetveli: Bant Ölçüm Kamerasını kullanmaya başlayın. Küçük alanınızı oluştururken ölçümlerinizi e-posta, Bluetooth ve diğer mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla müşterileriniz ve arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.

AR Cetveli: Şerit Ölçme Kamerasını yükleyin, evinizi, gayrimenkulünüzü, odanızı, iş yerlerinizi ve diğer binalarınızı elde etmek için istediğiniz zaman iç tasarım öğelerini ölçebilirsiniz!

AR Cetveli: Şerit Ölçme Kamerası, herhangi bir nesnenin boyutunu bir şerit metreyle, onun resmini çekerek veya ekranda ölçerek hassas bir şekilde ölçebilir. Nesneleri Photo Ruler uygulamasıyla, geleneksel bir şerit metre veya milimetre cetveliyle ölçebildiğiniz kadar kolay ve doğru bir şekilde ölçebilirsiniz.

Şerit Ölçümü: AR Ruler Cam, artırılmış gerçeklik (AR) kullanarak bir odayı hızlı bir şekilde ölçen son teknoloji ürünü bir ölçüm uygulamasıdır. Artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisinin kullanımıyla, gerçek yüzeylere sanal olarak bir şerit metre cetveli yerleştirilebilir, bu da 3 boyutlu ev kat planlarının ölçülmesi ve oluşturulması sürecini büyük ölçüde basitleştirir ve hızlandırır. Mimarlık için artırılmış gerçeklik.

AR Cetveli: Bant Ölçüm Kamerası, artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisini kullanarak gerçek dünyayı ölçmek için akıllı telefonunuzdaki kamerayı kullanır. AR şerit metre aracını kullanmaya başlayın ve hedefinizi belirlenen düzleme hedefleyin.

Özellikler:

– ölçümün doğruluğu;

– kullanımı kolay;

– şık tasarım;

– basit kalibrasyon;

– birimleri ayarlayın: cm, mm, inç, yarda vb.

– cihazın her iki tarafının uzunluğunun ölçümü (tutma işleviyle);

– grafik kağıdı, dikey ve yatay çizgi;

– 4 modda ölçüm: nokta, çizgi, düzlem, seviye;

Cetvel uygulaması aşağıdaki işlevleri içerir: birim dönüştürücü (mm’den inç’e, santimetreden inç’e), uzunluk hesaplaması, düz çizgi, alan hesaplaması, iplik adımını tanımlama, pergel, çevrimiçi cetvel vb.

1) Zaman tasarrufu. Nesneleri şerit metreyle ölçmek ve parametrelerini hesaplamak için çok fazla zaman harcamanıza gerek yok. Ölçümler otomatik olarak yapılır.

2) Doğru sonuçlar. AR Cetveli makul ölçüde doğru sonuçlar almayı kolaylaştırır. Hesap makinesini unutun! Hataları azaltmak için hesaplamaları devredin.

3) Tüm projeler tek bir yerde. Artık hesaplamaları yazmak için kağıda ihtiyacınız yok. AR Cetveli her şeyi doğrudan telefonunuzun uygulama klasörüne kaydedecektir.

AR Plan 3D cetvel ölçüm uygulamasıyla şunları yapabilirsiniz:

1) Otomatik tarama ile ortamınızın hızlı, gerçek zamanlı görüntülerini alın. Saniyeler içinde otomatik olarak bir odanın kat planını oluşturun. Tasarım evleri.

2) Odanın çevresini ve yüksekliğini esnek veya emperyal metrik birimler (cm, m, mm, inç, fit, yard cinsinden cetvel) cinsinden bir şerit metreyle ölçün.

3) Kapıları ve pencereleri bir mezura ile ölçün.

4) Yapı malzemelerinin miktarını tahmin etmek için yararlı olabilecek çevre, kat karesi, duvar karesi ve diğer değerleri otomatik olarak hesaplayın. Tasarım evleri.

5) 3D ev planlayıcısı: Ölçülen tüm boyutlarla odanın 3D kat planlarını oluşturun.

6) 2D yan görünümle ölçüm yapın: yan görünümle bir kat planı oluşturun.

7) Otomatik olarak odalara bölünerek daireler oluşturma ve bunlara Otomatik tarama veya manuel olarak oda ekleme imkanı.

8) Kat planı ölçümlerini bir dosyada saklayın.

9) Tasarım kat planı ölçümlerini e-posta, mesaj, sosyal ağ vb. yoluyla paylaşın.

10) Telefonunuzu kendi seçtiğiniz birimlerle bir ölçüm cetveline dönüştüren AR Cetveli: Şerit Ölçme Kamerası ile herhangi bir nesnenin yüksekliğini, uzunluğunu ve genişliğini hassas bir şekilde ölçün.

Bir ekran cetveli, birçok uzunluk birimini (santimetre, metre ve inç) ve uygulanan vuruşları (ölçek) kullanarak mesafeyi ölçer.

En iyi çoklu dokunmatik ölçüm sistemini kullanmaya başlamak ve etraftaki ilginç öğelerin boyutunu belirlemek için ekrana dokunmanız yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.