Press ESC to close

Microbrew.AR apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Microbrew.AR apk indir apk download mod apk indir

Bira üretimi için kapsamlı bir araç

Kredi:

IPATEC: orijinal fikir, içerik, test, finansman

InnQube: yazılım geliştirme

Bu uygulama size ne sağlıyor?

Maya hücrelerinin sayılması ve canlılığının hesaplanması ve ayrıca aşılamanın hesaplanması sürecini hızlandırmak ve basitleştirmek için tasarlanmıştır. Nihai ürünün kalitesini artırmak amacıyla maya yeniden kullanımı ve fermantasyon izlemenin uygulanması için faydalı bir araç olarak biracılık endüstrisini hedef almıştır.

Bu uygulama, ilk kaydın yapılması gereken bir web desteğine (https://microbrew.com.ar/) sahiptir. Web, mobil uygulamada oluşturulan bilgileri bir araya getirir. Bu platformda, kayıtlı tüm verilere düzenli bir şekilde ulaşılarak görüntülenebilir ve yönetilebilir, kaydedilebilir veya yazdırılabilir raporlar oluşturulabilir ve aynı bira fabrikasındaki farklı kullanıcıların veri yüklemesine olanak sağlanır.

Saymak:

Bu bölümde, geliştirilmiş veya geleneksel Neubauer odasını kullanarak maya sayımı yapabileceksiniz. Her bir sayım için, fabrikanızda maya yönetimini standart hale getirme konusunda önemli bilgiler edinebileceksiniz; numunenin adını, parti numarasını, maya suşu (60’tan fazla yüklü suş ve olasılığı) girmenize olanak tanır. sizinkini tanıtmak) yanı sıra bunun kökeni. Sayım, manuel bir sayaç kullanılarak mikroskop altında gözlemlenerek gerçekleştirilebilir. Ya da bir mikroskop cep telefonu tutacağı kullanarak neubauer kamera dörtgenlerinin fotoğraflarını çekebilir ve doğrudan fotoğrafa güvenebilirsiniz. Bu bölümde uygulamadan fotoğraf çekebilir veya galeriden görsel kullanabilirsiniz, o an sayımı bitiremezseniz kaydedip daha sonra saymaya devam edebilirsiniz.

Tüm durumlar için, uygulama toplam, canlı, ölü hücrelerin konsantrasyonunu ve mayanın yaşayabilirliğini hesaplar.

aşılama:

Uygulama, bir sonraki partide aşılamanız gereken krem ​​hacmini hesaplamanıza ve bunun kaydını tutmanıza olanak tanır. Aşılanacak partinin hacmini, başlangıç ​​yoğunluğunu, aşılama oranını girerek ve kullanacağınız kremayı seçerek (Sayım bölümünde hesaplanmıştır), iyi bir fermantasyon için gerekli krema hacmini hesaplar.

Fermentler:

Uygulama, yoğunluk, pH ve sıcaklık verilerinin periyodik olarak yüklenmesi yoluyla fermantasyonları izlemenizi sağlar. Bu değişkenlerden zamanın bir fonksiyonu olarak elde edilen grafikler, fermantasyonun standardize edilmesi ve nihai ürünün kalitesini etkileyebilecek olası sorunların tespiti söz konusu olduğunda son derece önemlidir.

Daha öte:

Ayarlar:

İstediğiniz ünitelerde çalışabilmeniz için bu parametreleri fabrikanıza en uygun olanlara ayarlamak mümkündür; şeker konsantrasyonu, hacim, sıcaklık, Neubauer odası tipi, ölçüm yöntemi, ses.

Kurslar ve Haberler:

Bira üretimi alanında yoğun bir faaliyet geliştiren MABBLev başta olmak üzere IPATEC’in kurslarına ve haberlerine bakmanıza olanak tanır. Bu araştırma grubu, bira sektöründe bilimsel bir referans olarak konsolide edilmiştir.

Öğreticiler:

MABBLEv’de üretilen referans materyallerine, kılavuzlara, talimatlara ve öğreticilere ve ayrıca tanıtım videolarına erişebilirsiniz. Orada, uygulamada gezinmenize ve uygulamadan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak öğretici videoları bulabileceksiniz.

3D desteğini indirin:

Bir 3D yazıcıda yazdırmak için bir model indirme imkanı sunar ve farklı oküler boyutları için iki farklı modeli olduğundan, herhangi bir cep telefonu veya tableti herhangi bir mikroskoba monte etmenize olanak tanır. Tüm mesafeler raylar kullanılarak ayarlanabilir ve sadece 3 metrik vida gerektirir.Öğreticilerde cihazın nasıl monte edileceğini açıklayan videoyu bulabileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.