Press ESC to close

Contacts List Widget – Ad apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Contacts List Widget – Ad apk indir apk download mod apk indir

Doğrudan ana ekrandan ailenizi, iş arkadaşlarınızı ve arkadaşlarınızı arayın.

Bu Uygulama widget’ı, bir kişiyi daha önce oluşturulmuş bir listeden seçerek doğrudan ana ekrandan aramanıza olanak tanır. Bu kişiye normal arama veya WhatsApp ile ulaşılabilir. Bu durumda WhatsApp uygulamasının önceden yüklenmiş olması ve kişinin WhatsApp kişileri arasında zaten bulunması gerekir.

Yapılandırma sayfasını kullanarak hem görüntüyü hem de metin boyutunu ekran boyutunuza en iyi uyacak şekilde artırabilir veya azaltabilirsiniz.

Bu özellik, yaşlılar ve / veya görme sorunları olan kişiler için yararlı olabilir. Aslında, acil durumlarda en çok aranan veya yararlı kişilerin bir listesini hazırlayın (tercihen güzel ve net bir fotoğrafla ilişkilendirilir) ve çok fazla arama yapmadan (WhatsApp aracılığıyla bile) kolayca erişilebilir olacaktır.

200 aramadan sonra, deponuzu doldurmak ve Uygulamayı kullanmaya devam etmek için bir Video (yakıt pompasına tıklayarak) izlemeniz gerekir. Bunun için üzgünüm ama geliştirmeye devam etmek için biraz gelire ihtiyacım var. İsterseniz Reklamsız sürümü satın alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.