Press ESC to close

Tracer2 apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Tracer2 apk indir apk download mod apk indir

Bir radyo vericisi veya internet kullanan Android için APRS Smart Tracker.

Tracer2, bir radyo vericisi (veya “doğrudan modda” kullanıldığında vericisiz bir internet bağlantısı) kullanarak APRS İZLEYİCİ gerçekleştiren bir mobil uygulamadır.

HAM radyo amatörlerine yönelik, özel bir ekipman olmadan ve gsm veya internet bağlantısı olmadan (doğrudan internet modunda kullanılmadığında) araçları takip etmek için kullanılabilecek bir yazılımdır.

Uygulama, aracın konumunu ve hareketlerini belirlemek için telefonun GPS alıcısını kullanır ve bir HAM radyo vericisi (vhf veya başka bantta) tarafından yayınlanabilen Aprs Paketleri sesini üretir. İletilen bilgiler daha sonra Geçit istasyonları tarafından alınır ve APRS ağına iletilir, böylece araç aprs-istemcilerinin haritalarında veya aprs.fi veya aprsdirect.com gibi belirli web sitelerinde görülebilir.

Zaten kullanılmamış bir cep telefonunuz varsa Tracer2, geçici veya kalıcı bir radyo amatör izleme sistemi uygulamak için çok ucuz, kompakt ve kullanımı kolay bir çözümü temsil eder.

Uygulamanın ana sayfasında iki gösterge ışığı vardır: biri iyi bir GPS sinyalinin varlığını gösterir, diğeri ise aracın hareket halinde mi (yeşil) yoksa sabit mi (turuncu) olarak kabul edildiğini gösterir. Bu iki göstergenin yanında aracın hareket ettiği rüzgar gülü yönünün göstergesi bulunur. Doğrudan internet modunda kullanıldığında internet bağlantısını izleyen üçüncü bir ışıklı gösterge bulunur. Ayrıca aprs kanalı erişim kurallarına göre iletilen paket sayısını ve bir sonraki zaman diliminde iletilecek paket sayısını bildiren iki sayaç bulunmaktadır. Tracer çalışırken ana sayfadan ayrıldığınızda uygulama hizmeti arka planda çalışmaya devam edecektir; android durum çubuğundaki hizmet simgesine dokunarak ana sayfayı geri çağırabilirsiniz. Ana sayfa görselleştirildiğinde, olaylar hub’ında hareketler ve duraklar hakkındaki bilgileri gösterir, ancak sayfa kapatıldığında oluşturulan olayları raporlamaz.

Takip cihazının sürekli kullanımı için telefon şarj cihazı veya güç bankası kullanılması tavsiye edilir. Telefonun ses çıkışını amatör radyo vericisinin mikrofon girişine bağlamak için de bir kabloya ihtiyacınız olacaktır. Bu ses kablosunun basit bir uygulamasını uygulama sitesinde bulacaksınız. Vericinin vox işlevi, ptt düğmesini değiştirmek için kullanılabilir; vox’un etkinleştirilmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyulursa, uygulama ayarlarında paket girişini uzatabilirsiniz. Doğru bir işlem için, aşırı modülasyonu önlemek üzere telefonun multimedya ses seviyesini çok yüksek olmayacak şekilde ayarlayın.

Uygulama yüksek doğruluklu konum verileriyle çalışır, bu nedenle aynı durumlarda konumu sabitlemek ve izlemeye başlamak için birkaç dakikadan fazla zaman gerekir (iç mekan kullanımı önerilmez). Aprs paketlerinde iletilen konumlar (diğer izleyicilerde olduğu gibi) zaman aralığı bazında sabitlenmez, araç takibinin anlamlı noktalarını (dönüşler, duraklar, ek kontrol noktaları vb.) ortaya çıkaran akıllı konum algoritmasına göre sabitlenir. .

Uygulamanın ayarlar sayfasında aracın konumunun aktarılmayacağı “gizlilik bölgeleri” tanımlamak mümkündür.

Uygulama izinleri:

Bu uygulama, aprs konum mesajlarında iletilen gerçek konumu elde etmek için Konum iznini kullanır.

Diğer ilgili Uygulamalar:

• IGate2 : Radyo alıcısı veya SDR donanım kilidi kullanan Android için APRS IGate.

Fark etme:

• Bu uygulama Tracer2 Pro uygulamasının ücretsiz deneme sürümüdür. Oturum başına 50 iletilen paket sınırı vardır. Bu uygulamayı beğendiyseniz Google Play Store’dan tam özellikli sürümü (Tracer2 Pro) satın alın. Ucuz!

• Bu uygulama Android 5 ve sonraki sürümleri çalıştıran cihazlarda test edilmiştir. Özel cihazınızda herhangi bir hata bulursanız, lütfen olumsuz bir geri bildirimde bulunmayın, sorunu yazara postalamaktan çekinmeyin; o sorunu çözecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.