Press ESC to close

PARK & SMILE air apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

PARK & SMILE air apk indir apk download mod apk indir

KLAUS Multiparking’den uyumlu park sistemleri için uzaktan kumanda

PARK & SMILE air, KLAUS Multiparking’in uyumlu park sistemleriyle kullanım için kablosuz uzaktan kumanda uygulamasıdır.

Uygulama ile yalnızca uyumlu park sistemlerinin çalıştırılabileceğini lütfen unutmayın. Şüpheniz varsa, kullandığınız otoparkın uygulama ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için lütfen mülk yöneticinizle veya KLAUS Multiparking’deki irtibat kişinizle iletişime geçin.

PARK & SMILE air uygulamasını, mobil cihazınızdaki uyumlu KLAUS Multiparking park sisteminizdeki park yerinizi elektronik olarak kaydetmek için kullanın. Sistemin kurulumu ve park yerinin teslim edilmesinden sonra KLAUS Multiparking’den park yerinizi kaydetmek için QR kodunu kullanıcı belgeleriyle birlikte alacaksınız.

Kaydolduktan sonra, kızılötesi veya radyo uzaktan kumandanıza benzer şekilde, uygulama aracılığıyla kablosuz olarak park yerinizi kolayca talep edebilirsiniz. Park alanınıza girdikten veya çıktıktan sonra, KLAUS Multiparking’in uyumlu park sisteminin LED ekranının renk kodunu doğrudan anahtar girişi veya doğrudan anahtar girişi ile onaylayarak, uygulama aracılığıyla park alanı kapınızın kapanmasını kolayca tetikleyebilirsiniz. akıllı telefonunuzu veya cep telefonu numaranızı girerek tablet kamerasını LED’e doğrultun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.