Press ESC to close

They Translate apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

They Translate apk indir apk download mod apk indir

70’ten fazla dil için birden çok çeviri motorundan güvenilir çeviriler alın

Dil engellerini aşmak isteyen herkes için nihai çeviri uygulaması olan THEY Translate ile 130’dan fazla dilde doğru çevirileri deneyimleyin. Size en yüksek kalitede çeviriler sağlamak için birden çok çeviri motorunu kullanan ücretsiz, kişisel çeviri uygulamamızla dil engellerine elveda deyin.

Dilin iletişimi kurabilen veya bozabilen güçlü bir araç olduğunu anlıyoruz, bu nedenle her seferinde güvenilir çevirileri garanti etmek için kutudan çıkar çıkmaz beş motor ekledik. İster yabancı bir öğrenci olun, ister yurtdışında iki dil bilen bir profesyonel olun, THEY Translate sizin için mükemmel bir yol arkadaşıdır.

ANA ÖZELLİKLER

• Doğruluk ve tutarlılığı sağlamak için birden fazla motordan metin çevirilerine erişin

• 130’dan fazla dil arasından seçim yapın (kullanılabilirlik motorlara göre değişir)

• Uygulamanın çevrimiçi ve çevrimdışı, her zaman ve her yerde keyfini çıkarın

• Kutudan çıktığı haliyle 5 çeviri motoru dahildir

– Cihazda çeviri (çevrimdışı) 59 dili destekler

– Serbest çeviri (çevrimiçi) 30 dili destekler

– Amazon çevirisi (çevrimiçi) 71 dili destekler

– Google Cloud çeviri (çevrimiçi) 134 dili destekler

– Azure çeviri (çevrimiçi) 101 dili destekler

KAPLANAN DİLLER

Afrikaanca, Arnavutça, Amharca, Arapça, Ermenice, Assamca, Aymara, Azerice, Bambara, Başkurtça, Baskça, Belarusça, Bengalce, Bhojpuri, Boşnakça, Bulgarca, Kantonca, Katalanca, Cebuanoca, Çince, Chinese_Traditional, Korsikaca, Hırvatça, Çekçe, Danca, Dari, Dhivehi, Dogri, Flemenkçe, İngilizce, Esperanto, Estonca, Ewe, Faroese, Fijian, Filipino_Tagalog, Fince, Fransızca, Frizce, Galiçyaca, Gürcüce, Almanca, Yunanca, Guarani, Gujarati, Haiti Dili, Hausa Dili, Hawaii Dili, İbranice, Hintçe, Hmong, Hmong_Daw_Latin, Macarca, İzlandaca, Igbo, Ilocano, Endonezyaca, Inuinnaqtun, Inuktitut, İrlandaca, İtalyanca, Japonca, Cava dili, Kannada dili, Kazakça, Khmer, Kinyarwanda, Kiswahili, Konkani, Korece, Krio, Kürtçe, Korean_Sorani, Kırgızca, Lao, Latince, Letonca, Lingala, Litvanca, Luganda, Lüksemburgca, Makedonca, Maithili, Madagaskarca, Malayca, Malayalamca, Maltaca, Maori, Marathi, Meiteilon_Manipuri, Mizo, Moğolca, Myanmar_Burmese, Nepalce, Norveççe, Nyanja_Chichewa, Odia, Oromo, Peştuca, Farsça, Polonya, Portekiz, Pencap, Que chua, Queretaro_Otomi, Rumence, Rusça, Samoaca, Sanskritçe, İskoç, Sepedi, Sırpça, Sesotho, Shona, Sindhi, Sinhala, Slovakça, Slovence, Somalice, İspanyolca, Sunda dili, İsveççe, Tagalog_Filipino, Tahiti dili, Tacikçe, Tamilce, Tatarca, Telugu dili, Tay, Tibet, Tigrinya, Tonga, Tsonga, Türk, Türkmen, Twi_Akan, Ukrayna, Yukarı, Urdu, Uygur, Özbek, Vietnam, Gal, Xhosa, Yidiş, Yoruba, Yucatec_Maya, Zulu

Bağlantılar

– Web sitesi: https://unicorniomacau.com/they-translate/

Hakkımızda

Unicornio Macau’da, içinde potansiyel olduğu sürece herhangi bir fikir gerçeğe dönüşebilir. Yalın projeler geliştiriyor ve bunları çevik bir şekilde yineliyoruz. https://unicorniomacau.com/ adresindeki portföyümüzü kontrol edin ve [email protected] adresinden bizimle görüşün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.