Press ESC to close

NEO2 apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

NEO2 apk indir apk download mod apk indir

NEO Şarj cihazı programı NEO2

Swede Electronics NEO batterilader için NEO uygulaması, mengene den aktuelle ladestatus i forbindelse af batterier med tr. Uygulama, durum göstergeleri, batteriladeren, batteriladeren, sammen med ve batteri-ikon medyası, çete veya afsluttet. Endvidere, kontaktinformationer, forhandleren gemmes til senere visning.

Ved brug af en speciel kode kan der tilgås en servicemenu, der gør det muligt at se ladestrøm og ladespænding on-line, udlæse statustællere for påbegyndte opladninger, antal dybdeafladninger og antal fejl samt omprogrammere pilter.

NEO uygulaması, pilleri Swede Electronics NEO pil şarj cihazıyla şarj ederken mevcut şarj durumunu görüntülemek için kullanılabilir. Uygulama, pil şarj cihazındaki ile aynı durum LED’lerini ve üzerinde çalışan çubuklu bir pil simgesi ile şarjın hala devam edip etmediğini veya bittiğini gösterir. Ek olarak, bayi iletişim bilgileri daha sonra görüntülenmek üzere saklanabilir.

Özel bir kod kullanarak bir servis menüsü, çevrimiçi olarak şarj akımını ve şarj voltajını görüntülemenizi, şarj döngülerinin sayısı için sayaçları, derin deşarj sayısını, hata sayısını okumanızı ve pil şarj cihazını yeniden programlamanızı ve depolananları okumanızı sağlar. en son şarj döngüleri hakkında veri günlükleri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.