Press ESC to close

Malayalam Keyboard -Translator apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Malayalam Keyboard -Translator apk indir apk download mod apk indir

Malayalam Klavye App – android için Malayalam Tuş takımı Yazma İngilizce.

Infinity Apps Studios size android için yeni en iyi ücretsiz Malayalam Klavye’yi getiriyor – İngilizce’den Malayalam’a Tuş Takımı Yazma Uygulaması. Artık İngilizce yazabilir ve mesajınızı Malayalam dilinde çevirebilir ve ayrıca İngilizceden Malayalam Klavyeyi kullanarak Malayalam’dan İngilizceye çeviri yapabilirsiniz. Malayalam çevirmeni Malayalam’dan İngilizce’ye klavye, Malayalam dili konuşabilen ancak İngilizce bilmeyen veya İngilizce bilen ancak Malayalam dili bilmeyen arkadaşları olan kişiler için en iyisidir.

Android mobil klavyenizde Malayalam sözcükleri ve Malayalam yazımı yazmakta zorlanıyor musunuz? Daha sonra İngilizce’den Malayalam’a çevirici veya çevirmen klavyesi, android için İngilizce Malayalam klavyesi olduğu için Roman İngilizcesi yazmanıza yardımcı olacaktır, böylece kolayca iletişim kurmanızı kolaylaştırmak için Malayalam’daki bu Latin İngilizcesini otomatik olarak dönüştürecektir, artık herkes istemese bile yazabilir Malayalam dilinde yazının nasıl olduğunu bilmiyorum. Bu nedenle, bu İngilizce’den Malayalam’a çevirici herkes için uygundur.

En iyi Romence Malayalam’dan İngilizce’ye klavye ve İngilizce’den Romana Malayalam’a çevirmen klavye uygulaması, size her iki dil için de özel Klavye sağlar ve kendi dilinizde mesaj yazabilir ve ardından arkadaşınızın dilinde Roman Hintçe, Malayalam, Roman Malayalam veya İngilizce gibi çevirebilirsiniz. sosyal medyada arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurmanıza yardımcı olur.

Malayalam çevirmeni İngilizce’den Malayalam’a veya Malayalam çevirmeni Malayalam’dan İngilizceye son derece etkilidir ve mesajı çevirmede iyidir, Android için Malayalam Klavye uygulamamızı kullanarak tek bir tıklamayla herhangi bir cümleyi veya kelimeyi kesinlikle çevirebilirsiniz – İngilizce’den Malayalam Tuş Takımına Yazma. İletişim, sosyal medyadaki ağınızı geliştirmek için bir gündür en büyük kaynak ve farklı ülkelerden ve ana dilimizi konuşamayan ve onların dilini konuşamayan insanlar bulduk, bu nedenle iletişimde güçlü bir köprü tutun, mükemmel ve güvenilir bir uygulama tasarladık İngilizce’den Malayalam’a çevirmen klavyesine veya İngilizce’den Malayalam’a çevirmen tuş takımı için İngilizce’den Malayalam’a yazmaya ve Malayalam’dan İngilizce’ye yazmaya yardımcı olabilir.

En iyi İngilizce – Malayalam çevirmen klavye uygulamasını indirin ve sizinle kendi Dilinizde konuşabilmeleri için arkadaşlarınızla paylaşın.

Malayalam Tercümanı için Yerel Klavyeleri kullanın ve Tam Mesajınızı İngilizce’ye çevirin. Dilini bilmiyorsanız kimseyle konuşmaktan çekinmeyin Basit Uygulamamızı İndirin İletişim Kurmaya Başlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.