Press ESC to close

Feuerwehreinsatzinfos OÖ apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Feuerwehreinsatzinfos OÖ apk indir apk download mod apk indir

Yukarı Avusturya’daki itfaiye operasyonları için en hızlı ve en modern uygulama

İtfaiyeyle ilgili tüm bilgiler mümkün olduğunca çabuk!

LFK itfaiye operasyon bilgileri Yukarı Avusturya, Yukarı Avusturya‘daki tüm gönüllü itfaiye üyeleri ve itfaiye ekibi arkadaşları için en hızlı ve en modern uygulamadır!

Bu uygulama ile LFK’dan gelen çağrı uyarısı cep telefonunuza ulaştığı anda, operasyon türü, operasyon adresi ve operasyon koordinatları gibi itfaiye operasyonuna ilişkin en önemli operasyonel bilgiler çağrılmaktadır. arka planda açılır ve anında telefonunuzun üst mesaj alanında “bildirim” olarak gönderilir Cep telefonlarınız görüntülenir!

Bu, bir web tarayıcısını veya uygulamasını zahmetli bir şekilde açma ihtiyacını ortadan kaldırır. Bir görev beklemede olduğu anda veriler size otomatik olarak gelir. Bu, bir dahaki sefere itfaiye çağrıldığında hemen bilgilendirileceğiniz anlamına gelir!

ℹ️️ BİLGİ: Veri koruma ve operasyonel taktik nedenlerden dolayı, tam operasyonel adres artık kamuya açıklanamayabilir. Şu anda kendinizi itfaiye teşkilatı üyesi olarak doğrulamanıza olanak tanıyacak bir işlev üzerinde çalışıyoruz. Konuşlandırılmış silahlı kuvvetlerin mensupları gelecekte operasyonel adresi tekrar görebilmelidir ℹ️️

DİKKAT:

Push bildirimleri sayesinde operasyonel bilgiler mümkün olan en hızlı şekilde gelir. Ancak, çağrı uyarısı sırasında OÖLFV sunucusunda operasyonel veri bulunmaması ve bu nedenle henüz erişilememesi de mümkündür. Alarmın LFK sunucusunda görünmesi ve oynatılabilmesi genellikle birkaç dakika alır.

Uygulamayla ilgili veya itfaiye teşkilatınızı bulma konusunda sorun yaşıyorsanız, olumsuz bir yorum bırakmadan önce lütfen benimle (e-posta yoluyla) iletişime geçin, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Teşekkürler! Bu uygulama yalnızca Yukarı Avusturya gönüllü itfaiye teşkilatlarına yöneliktir! Linz profesyonel itfaiye teşkilatının operasyonları rapor edilmemektedir.

🔥 Uygulamayla ilgili Haberler ve Güncellemeler artık Facebook sayfamızda https://www.facebook.com/feuerwehr Einsatzinfos/ 🔥

ℹ️️ BİLGİ: Görev yöneticisi veya “temizleyici” uygulamalar, uygulamanın bildirim almasını engelleyebilir!

Bu, Yukarı Avusturya Devlet İtfaiye Birliği’nin resmi bir uygulaması DEĞİLDİR ve onlar tarafından geliştirilmemiştir veya sağlanmamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.