Press ESC to close

MTWO apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

MTWO apk indir apk download mod apk indir

MTWO, buluttaki mobil çalışma alanıdır

iTWO mobil, buluttaki mobil iş yeridir ve siparişlerinin ve projelerinin uygulanmasında orta ölçekli zanaat işletmelerini destekler.

Şantiyedeki, ofisteki ve atölyedeki süreçler (inşaat dokümantasyonu, görev yönetimi, zaman kaydı vb.) Otomatikleştirilir, standartlaştırılır ve optimize edilir.

Müşterileri, tedarikçileri ve diğer işleri entegre ederek departmanlar arası ve lokasyonlar arası işbirliği mümkündür.

Bilgi, merkezi bir yerde toplanır ve doğru çalışanlara sunulur.

Kronolojik olarak yapılandırılmış bir proje dokümantasyonu oluşturulur.

Tüm önemli bilgiler (planlar, etkinlikler, görevler, iletişim bilgileri, çalışan zamanları, vb.) Herhangi bir zamanda görüntülenebilir ve kapsamlı bir şekilde belgelenebilir – proje bittikten sonra bile.

Fonksiyonlar

İnşaat dosyası / proje dosyası

Bir sipariş projesine özel tüm ilgili verileri ve olayları depolayın. İhtiyaç duyduğunuz bilgileri, özellikle tarayıcı ve uygulama aracılığıyla günün her saati çağırın. Aynı bilgi ve belge durumu üzerinde dahili ve harici proje katılımcıları ile birlikte çalışın.

Olaylar + arızalar + kusurlar

Olayları (kusurlar, arızalar, engeller, kalan hizmetler vb.) Doğrudan sahaya kaydedin ve bunları plandaki uygun noktada bir pim kullanarak bulun.

Fotoğraf belgeleri

Tüm olayları doğrudan uygulamadan fotoğraflayın ve bunları ilgili projeye, inşaat aşamasına veya arızaya atayın. Bu atama ve çeşitli arama kriterleri, gerekli görüntünün daha sonra hızlı bir şekilde bulunmasını sağlar.

İnşaat günlüğü

Şantiyede olup bitenleri tüm önemli ayrıntılarla sorunsuz ve yasal olarak güvenli bir şekilde kaydedin. Bir düğmeye basılarak, inşaat günlükleri ve şantiye raporları dijital olarak oluşturulabilir ve daha sonra müşteri için yazdırılabilir.

Adres ve iletişim yönetimi

Müşterileriniz ve tedarikçilerinizle ilgili adres, irtibat kişisi ve fatura adresi gibi önemli verileri eksiksiz ve tek bir merkezi konumda kaydedin. Saklanan şirket kişileri hızlı bir şekilde çağrılabilir ve en ince ayrıntısına kadar korunabilir ve işlenebilir. Örneğin, müşterilerinizle yaptığınız tüm görüşmeleri ve e-postaları iletişim geçmişine kaydedin ve ilgili belgeleri ve teklifler, sözleşmeler, faturalar vb. Bilgileri kaydedin.

Görev yönetimi

Açık görevlerinizin bir özetini tutun, faaliyetleri dahili veya harici çalışanlara devredin ve her zaman mevcut işlem durumunu takip edin. Her görev sorumlu bir temsilciye atanabilir ve daha fazla bilgi verilebilir, örn. Müşteri iletişim, son tarih ve dahili yorumları hızlı ve kolay bir şekilde ekleyin.

Sertifika Yönetimi

Dahili ve harici sertifikaları dijital olarak saklayın ve son tarihler, yeniden gönderimler ve hatırlatıcılar yardımıyla kanıtların (sigorta vb.) Güncellenmesine göz atın.

Personel

İlgili çalışanın iletişim bilgileri, nitelikleri ve çalışma kanıtı gibi çalışanla ilgili tüm bilgileri saklayın. Son tarihler ve yeniden gönderimler size örneğin; sertifikaların yenilenmesi veya ileri eğitimin tazelenmesi.

Zaman takibi

Çalışma saatleri ve molalar veya devamsızlık dahil olmak üzere tüm aktiviteleri doğrudan akıllı telefon veya tablet aracılığıyla yerinde ve uygun proje için kaydedin. Tüm veriler daha sonra ofiste uygun şekilde işlenebilir (örn. Bordro muhasebesi veya faturalama için).

Tatil ve görev planlaması

Kaydedilen tüm verilere (çalışma saatleri, hastalık izni, fazla mesai, görevler, nitelikler, sertifikalar vb.) Anında erişin ve bu verileri dikkate alarak mevcut veya gelecekteki projeleri daha kolay ve verimli bir şekilde planlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.