Press ESC to close

goHearing Pro apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

goHearing Pro apk indir apk download mod apk indir

Mimitakara@goHearing Pro, Erbao Bulut İşitme Cihazları için özel bir programdır

İşitme cihazlarınızı kişisel ihtiyaçlarınıza göre mükemmel bir şekilde ayarlamak için İşitme Sağlığı Uzmanınız, işitme cihazlarınızla ilgili deneyiminiz hakkında ayrıntılı bilgi talep eder. Mimitakara@goHearing Pro, gerçek dünyadaki dinleme durumlarında işitmenizi derecelendirmeniz için size bir platform sağlar.

Mimitakara@goHearing Pro ile işitme cihazlarınızın kontrolü sizde. Akıllı telefonunuzla, tıpkı bir uzaktan kumanda gibi (*) ayarları kolayca yapın. Programlar arasında manuel olarak geçiş yapın, ses seviyesini veya modu ve ekolayzırı ayarlayın.

Ayrıca, işitme cihazlarınızın kullanımı ve bakımı hakkında faydalı tavsiyeler alacak ve genel olarak işitmeyle ilgili ilginç gerçekleri öğreneceksiniz.

Uygulama, işitme sağlığınızı değerlendirmenize ve kaygıyı azaltmanıza ve gerekirse size bir öneride bulunmanıza olanak tanıyan işitme duyunuzu izlemenize yardımcı olabilir.

Mimitakara@goHearing Pro ayrıca işitme sağlığınızı/işitme kaybınızı çeşitli ses frekanslarına göre belirlemenize yardımcı olan odyometri işitme muayenesini de getiriyor. İşitme testi yapıldıktan sonra Uygulama, işitme sağlığınızı/doktorunuz için referans oluşturmak için kullanabileceğiniz işitmenizin odyogramını oluşturacaktır.

Mimitakara@goHearing Pro ile yeni deneyiminizi keşfetmek için şimdi yolculuğunuza başlayın.

KULLANIM AMACI:

Mimitakara@goHearing Pro Uygulaması, Odyolog, KBB veya akustik uzmanı da dahil olmak üzere bir işitme sağlığı uzmanı tarafından verilen çerçeve dahilinde hastanın bir işitme cihazının kolaylık fonksiyonlarını ayarlayabileceği bir araçtır.

CİHAZ UYUMLULUĞU:

Mimitakara@goHearing Pro Uygulaması, herhangi bir akıllı telefon cihazıyla uyumludur.

LÜTFEN BU UYGULAMAYI KULLANMADAN ÖNCE İŞİTME CİHAZLARININ KILAVUZUNU DİKKATLİCE OKUYUN.

Mimitakara@goHearing Pro HAKKINDA:

Tutku, cesaret ve özellikle geleceğe yönelik bir vizyon, sürekli yenilik ve iyileştirmenin temelidir. Mimitakara@goHearing Pro ile ileriye bakıyor ve insanların kendileri için gerçekten önemli olanı duymalarına yardımcı olmak için teknolojinin sınırlarını zorluyoruz. Kullanıcı dostu olma, güvenilirlik ve doğruluk, tüm Mimitakara@goHearing Pro ürünlerinin temelini en üst düzeyde oluşturur.

Mimitakara@goHearing Pro’nun vizyonu, Mimitakara’nın deneyimiyle birleştiğinde sizin için son derece gelişmiş işitme çözümlerinden oluşan çok çeşitli bir portföy sunar.

SORUMLULUK REDDİ:

Uygulama, tıbbi ekipmanın yerine geçmez ve bir uzman tarafından yapılan bir işitme testinin yerini aldığını iddia etmez. Uygulamadaki test işitme sonuçları, teşhis/tıbbi test için bir temel olarak kullanılamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.