Press ESC to close

Digiscope Ballistics apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Digiscope Ballistics apk indir apk download mod apk indir

Tüfek dürbünü dijital akıllı dürbüne dönüştürün! (Patent beklemede).

Nimoh® Digiscope Balistik, akıllı telefonunuzu dürbüne monte ederek (bağlantı parçası dahil değildir) standart analog tüfek dürbününüzü akıllı bir dijital dürbün haline getirir.

Gezegendeki başka hiçbir uygulama bunu yapmıyor!

Tüfek dürbünü nişangâhınızı uygulamanın dahili Virtual Reticle™ ile eşleştirin ve uygulamanın Nokta Kütlesi Harici Balistik hesaplayıcısı kullanılarak hassas bir şekilde hesaplanan, kaçırılmayacak mükemmel atış için size rehberlik edecek hassas bir hedefleme göstergesi elde edin.

Doğruluğu korumak ve kapsam büyütme sınırlarını aşmak, çekimlerinizi (ses dahil) videoya kaydetmek ve fotoğraf çekmek için kapsam büyütmenin aksine uygulama içinde sağlanan büyütmeyi kullanabilirsiniz.

Oryantasyon – görüş hattı – yukarı/aşağı, pusula koordinatları, atış yönü ve enlem (Coriolis ve Eotvos etkileri için) gibi balistik hesaplamaya yönelik birçok değişken, dahili cihaz sensörlerinden otomatik olarak elde edilebilir.

Rüzgar Hızı ve Yönü, Bluetooth Hava Durumu ölçerden otomatik olarak elde edilebilir (şu anda Kestrel 5500 serisi desteklenmektedir). Rüzgar Hızı/Yönünün bir hava durumu ölçerden elde edilmesi durumunda, hava durumu ölçerden gelen rüzgar yönü, atıcıya göre kesin rüzgar yönünü vermek için cihaz sensöründen gelen atış yönü ile çapraz koordine edilir; bu, doğru balistik rüzgâr hesaplaması için kritik öneme sahiptir. (Piyasadaki mevcut dijital akıllı dürbünlerin çoğu bunu yapamaz!).

Patent beklemede.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.