Press ESC to close

LMWY apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

LMWY apk indir apk download mod apk indir

LMWY “Yaratıcılığın Evi” – Yaratmaya yönelik tüm araçlar tek bir yerde.

Düzenlemekten çok daha fazlasını yapabilen bir uygulama. Bu, onu hayata geçiren ve şimdi onu paylaşmak isteyen bir yaratıcının büyük vizyonudur. Video ve fotoğraf düzenleme, içerik planlama, yaratıcı araçlar, filtreler, çıkartmalar, şablonlar ve eğitim ile yaratıcılığın bir karışımı olan en önemli parçamız olan “Topluluk ve Haberler” bölümü için hepsi bir arada içerik oluşturucu uygulamasıdır. Başarılı bir içerik oluşturucunun kişisel ipuçları ve topluluk desteği, herkesin yaratıcı yolculuğu için besleyici bir ortam sağlar. Uygulama ve beraberindeki Instagram profili @lmwyapp, zorluklar ve öğreticilerle benzersiz yolunuzda size eşlik ediyor. Sadece yaratıcı süreci basitleştirip güzelleştirmeyi değil, aynı zamanda herkese kişisel gelişim için bir platform sunmayı hedefliyoruz.

LMWY’ye hoş geldiniz! Yaratıcılığın Evi! Tüm eserlerinizi görmekten heyecan duyuyoruz ve topluluk olarak birlikte tarih yazacağız. Bizimle bağlantı kurmak için #lmwyapp ve #lmwychallenge kullanın.

HABERLER VE TOPLULUK:

Bu bölümde içerik oluşturucu dünyasından içgörüleri, zorlukları, eğitimleri ve haberleri paylaşıyoruz. Özellikle beğendiğiniz gönderileri profilinize kaydedebilirsiniz. Topluluk mücadeleleri, diğer kullanıcılarla bağlantı kurma ve mücadelenin galibi olarak tanınma şansı sunar.

FOTOĞRAF VE VİDEO DÜZENLEYİCİSİ:

LMWY, fotoğraf ve video düzenlemeyi tek bir uygulamada birleştirir. Eğitimlerimizin yardımıyla araçlarımızdan en iyi şekilde yararlanın. Fotoğraf ve video düzenleme becerilerinizi serbest bırakın. LMWY, gönderilerinizi geliştirmek için 30’dan fazla profesyonel ön ayar sunar.

YARATICI ARAÇLAR:

Yaratıcılık LMWY’nin kalbinde yer alır; bu nedenle uygulama şablonlar, çıkartmalar, kaplamalar, yazı tipleri ve kolajlar gibi çok sayıda yaratıcı özellik sunar.

PLANLAMA:

Bu bölüm tamamen içerik planlaması, haftalık planlama, yapılacaklar listeleri, notlar, ruh hali panoları ve yayın planlamasıyla ilgilidir. Yaratıcılığınızın yanı sıra birden fazla uygulama arasında geçiş yapmadan plan yapabilmeli ve zamanınızı yönetebilmelisiniz.

Aylık Abonelik: 9,99 Euro

Yıllık Abonelik: 79,99 Euro

Aboneler, LMWY Uygulamasında mevcut olan her şeye ve abone oldukları sürece yayınlanan tüm yeni özelliklere, filtrelere, fotoğraf/video düzenleme araçlarına ve eğitimlere erişebilir.

Abonelikler aylık veya yıllık olarak satın alınabilir.

Ödeme, satın alma onayının ardından hesabınızdan tahsil edilecektir.

Otomatik yenileme, mevcut dönemin bitiminden en az 24 saat önce kapatılmadığı sürece abonelik otomatik olarak yenilenecektir.

Cari dönemin bitiminden 24 saat önce hesaptan yenileme ücreti alınacaktır.

Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir ve satın alma sonrasında kullanıcının hesap ayarlarından otomatik yenileme kapatılabilir.

Kullanıcı söz konusu yayına abonelik satın aldığında ücretsiz deneme süresinin kullanılmayan kısmı, uygun olduğu durumlarda, kaybedilecektir. Döneminizin veya deneme sürenizin kullanılmayan kısımları için geri ödeme yapılmayacaktır.

Sosyal medya kanalımızda yer almak için bizi fotoğraflarda/videolarda @lmwyapp ve #lmwyapp & #lmwychallenge hashtag’leriyle etiketleyin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.