Press ESC to close

Satguru CRM apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Satguru CRM apk indir apk download mod apk indir

Satguru CRM, satış ekibine yardımcı olmak için tasarlanmış kapsamlı bir satış yazılımıdır

Avucunuzun içinden en iyi CRM platformunun gücüne erişin ve faaliyetlerinizi gerçek zamanlı verilerle dönüştürün.

Yiron CRM – müşteri adaylarının oluşturulmasından sipariş işlemeye, takiplerden katılıma, konum takibine ve daha fazlasına kadar satış gücünü izlemek ve yönetmek için etkili bir araç. En önemli özelliklerinden biri web ile kusursuz entegrasyonudur. Yiron CRM, bir müşteri adayıyla ilgili her şeyi tek bir yerden yönetirken, takipler ve toplantılarla ilgili diğer önemli bilgileri de korur.

CRM, satış yöneticileri, yöneticiler ve diğer ekip üyeleri için tamamlanmış bir satış yönetimi uygulamasıdır. Eşsiz anlaşmalarınızı ve iletişimlerinizi organize eder, zamanında takip sağlarken web formları aracılığıyla daha fazla potansiyel müşteri yakalar. Yerleşik uygulama güvenliği, en güvenilir platformu kullanırken aktarım sırasında ve cihazınızda bulunan verilerinizi korur. Ayrıca raporlama tutarsızlıklarını önlemek için yöneticilerin satış temsilcilerinin check-in verilerini gerçek zamanlı olarak görmesine olanak tanır. Ayrıca uygulama, satış sürecini optimize ederek ve ekip üyelerini kendilerine verilen görevleri zamanında tamamlamaya teşvik ederek satış ekibine daha iyi sorumluluk ve üretkenlik sağlar. Böylece günlük işlerinizi ve daha fazlasını kolaylaştırın.

Satguru CRM, işletmelerin ve ekiplerin satış süreçlerini daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak çeşitli özellikler sunar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.