Press ESC to close

Georgian Keyboard 2023 apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Georgian Keyboard 2023 apk indir apk download mod apk indir

Georgian Keyboard, güzel temalara ve yazı tiplerine sahip, hızlı yazan bir Klavyedir.

Gürcüce Dil Klavyesi 2023, kendi Gürcüce dilini iyi bir şekilde kullanmayı seven ve seven insanlar için en iyi Klavyedir. Gürcüce Fonetik Klavye, dünyanın her yerindeki Gürcüce konuşan insanlar için önemlidir. Yazmak istiyorsanız bu Gürcüce yazma uygulaması yeni bir araçtır. İngilizce ve Gürcüce klavye çok hızlı ve kolay yazım klavyesidir. Kolay Nastaleeq Klavye, doğası gereği Gürcüce’den İngilizce’ye ve İngilizce’den Gürcüce’ye klavyedir. Kolay ve hızlı Gürcüce benzersiz bir klavyedir ve Gürcüce ve İngilizce metin sms yazmayı bilen ve yazmak isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır.

Fotoğraf Arka Planlı Gürcüce Yazma klavyesi Emoji, İngilizce ve Gürcüce mesajlar yazmak için en iyi android yazma uygulamasıdır. Kullanıcı, klavye düzenini ve klavye temalarını kendi seçimine göre değiştirebilir. Hızlı Gürcüce, sms veya şiir yazmanıza ve arkadaşlarınıza göndermenize yardımcı olur. . Gürcüce, yararlı İngilizce Gürcüce kelime önerisi ve çok iyi çalışan otomatik düzeltmeler sağlar. Şirin Gürcüce Klavye, klavyenin yazı tiplerini değiştirebileceğiniz on beşten fazla farklı harika yazı tipine sahiptir. Hızlı Gürcüce İngilizce kibod, birden fazla metin içindir, Google arama içeriği, zengin Marathi ile yükseltilmiştir kelime ve kaydırma girişi.

Havalı Gürcüce Renkli Klavye ve Akıllı klavye, sesle metin yazmak için ses işlevine sahiptir. Gürcüce Nastaleeq, kızlar ve erkekler için temalara sahip güzel bir klavyedir. Emojili android için en iyi klavye ücretsizdir ve bir mikrofona ve sesle metin yazabileceğiniz güzel temalara sahiptir. İngilizce ve MarThi alfabelerinin düzenli yerleşimi, Önemli mesajları yazmanıza yardımcı olur. … hayati belgeler oluşturmak, arkadaşlarla iletişim kurmak. İngilizce’den Urduca’ya vb. ikili yazma ifadesi, günlük olarak klasik Gürcüce athi İngilizce klavyenin kullanılabilirliğini artırıyor. Gürcüce bizim Ana dilimizdir, çoğu insan için yazmayı sever Gürcüce formatında sms.

Şık Yazı Tiplerine ve Emojiye Sahip Olmak:

Emoji klavyesi, aşk emojisi, mutlu yüzler, kalp emojisi gibi 1000’den fazla harika emojiye sahiptir ve Gürcü Klavyesinde duygularınızı whatsapp, facebook, metin sms vb. inanılmaz renkli arka planlar ve harika yazı tipleri.

Şık Bir Temaya Sahip Olmak:

Renkli klavye 2021 beyaz, kahverengi, siyah, mavi, kırmızı, turuncu vb. gibi farklı güzel arka planlara sahiptir. Ayrıca beyaz, siyah, mavi, kahverengi, kırmızı, turuncu vb.

Özellikler Hızlı Gürcüce İngilizce klavye:

* Yeni Gürcüce klavyenin kullanımı çok kolay ve basit

*Kolay Gürcüce Klavye çevrimdışı çalışıyor

* Hızlı yazarak klavye

* Çift yazarak klavye, İngilizce’den Gürcüce’ye ve Marati’den İngilizce’ye kolayca geçiş yapın

*Sevgi ve duyguları göstermek için arkadaşınızla paylaşabileceğiniz 1000’den fazla emoji çıkartması içerir

* Zaman kazandıran kelime önerisi ve otomatik rekabet işlevine sahip olmak

* 17’den fazla güzel ve şık arka plan temasına sahip olmak

*17’den fazla güzel ve şık metin yazı tipine sahip olmak

*1000’den fazla emoji çıkartması

* Metin kopyalama işlevine sahip olun

Gizlilik Politikası :

Kolay Gürcüce Klavye 2020 %100 güvenlidir ve videolar, fotoğraflar, belgeler, kişiler vb. kişisel verileri toplayamayız.

Gürcüce Klavye Nasıl Kullanılır:

*Google Play Store’dan yükleyin

*Klavyeyi Etkinleştir

*Klavyeyi seçin

*Bu nedenle, artık klavyeniz kuruludur ve kullanabilirsiniz

Bu yüzden klavyemizi kuracağınızı ve arkadaşlarınızla paylaşacağınızı umuyoruz. Herhangi bir sorunuz için not çekinmeyin ve [email protected] adresinden iletişime geçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.