Press ESC to close

易奇八字-周易八字排盤占卜算命APP apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

易奇八字-周易八字排盤占卜算命APP apk indir apk download mod apk indir

算命大師即時解惑,預測未來運勢 八字/算卦/風水/解夢/合婚/紫微鬥數/奇門遁甲/手面相 周易命理占蔔,專業分析深入解讀 服務全球的移動運勢顧問

* Gelecekteki servetinizi tahmin etmenize yardımcı olacak bir falcı tarafından çevrimiçi danışma *

* Burç/Fal/Takımyıldız/Tarot/Uğurlu/Feng Shui/Rüya Yorumu*

* Kehanet/Dua Etme/Dua Etme/Talihsizlikleri Dağıtma/Tanrıya Dua Etme/Buda’ya Tapınma/Almanak *

*Evlilik/Adlandırma/Ziwei Doushu/Qimen Dunjia/El ve yüz ifadeleri*

* Zhouyi falcılık, profesyonel analiz ve derinlemesine yorumlamanın eksiksiz kitabı *

* Yiqi Bazi – dünyaya hizmet eden bir mobil fal danışmanı *

—-Uygulama Özellikleri—-

①Çevrimiçi danışma istemek kolay

Profesyonel Zhouyi falcılık uzmanı ekibi, şüphelerinizi ve şüphelerinizi çevrimiçi olarak yanıtlayacak, kaderinizi tahmin etmenize ve gelecekteki servetinizi kavramanıza yardımcı olacak! Burç falcılığı, Ziwei Doushu, Qimen falcılık, isim verme ve isim değiştirme, eski Huangli uğurluluğu seçme, Zhou Gong’un rüya yorumu, takımyıldızı Tarot kehaneti, altı satırlı kehanet ve sorgulama, ellerin ve yüzlerin yorumlanması, Fengshui aracılığıyla ayarlama ve diğer profesyonel Çin geleneksel yöntemleri Teknikler, kader kanunlarını ve iyi şansın sırlarını kontrol etmenize, tüm servet sorunlarını çözmenize, endişesiz bir kariyere, zenginliğe ve geleceğe sahip olmanıza, aşkınızı ve evliliğinizi tatmin etmenize ve başarılı olmanıza yardımcı olur. mutlu hayat!

②Falcılık

【Burçlar】Doğum günü falı, kişilik özelliklerinizi, beş elementi, tanrıları ve tanrıları ve hayatınızın talih özelliklerini ayrıntılı olarak analiz edin ve eleştirin ve sorunsuz bir yaşam sürmenize yardımcı olacak ayrıntılı şans yöntemleri sağlayın!

【Bazi Evlilik】 Doğum gününüze ve burcunuza göre evlenin, hayatta onunla aranızdaki evliliğin derinliğini analiz edin, evlilik uyumluluğunun derecesini önceden anlayın ve aşk hayatınızı ısıtmak ve geliştirmek için iyi bir tarif verin!

[Blessing Terrace] Hayatta ve duada iyi bir yardımcı, Tanrı’dan Buda’ya neşe, çalışma, kariyer, zenginlik, evlilik, aile sağlığı ve çocuklarla soylulara ibadet etmesi için dua etmesini isteyin.

【Günlük Fal】 Yalnızca size ait bir şanslı takvimi özelleştirin.Günlük fal, her saat kaçınılması gereken şeyler, giyim ve diyet ve diğer iyi şans kılavuzlarını görüntülemek uygundur.

[Six-Yao Düzenlemesi] Çeşitli altı-yao başlangıçlı heksagram kanalları, hızlı bir şekilde dedikodu tahminleri oluşturmanıza, heksagramları düzenlemenize ve yorumlamanıza yardımcı olur

[Yapacak bir şeyiniz olduğunda kehanet isteyin] Şüphelerinizi çözmek ve hayattaki her türlü büyük ve küçük şeyi çözmenize yardımcı olmak için I Ching’deki kehanet bilgeliğini kullanın.

[Kişilerarası Hesaplama] Kişiler arası popüler 36 kader hesaplaması, gizli karakter kodunu ortaya çıkarır, ruh eşinizi bulmanıza yardımcı olur ve insanların bağlantılarını paraya çevirir!

[Talih Arabası] size hayatınızdaki talih ve kısacık talihinizdeki iyi ve kötü değişiklikleri doğru bir şekilde gösterir ve ayrıca size etkili bir aktarma yöntemi sağlar, böylece talihiniz pürüzsüz olur ve hayatınızda her şey yolunda gider.

【Evlilik Ağacı】Hayatınızın evlilik ve evlilik ilişkisini analiz edin, mutlu bir çift bulmanıza, bekarlıktan kurtulmanıza ve çürük şeftali çiçeklerini kesmenize yardımcı olun.

[Talih Gemisi] Hayatta servet kehaneti, finansal yönetimi ve yatırımı daha mantıklı hale getirecek, ayrıca refahın kariyer gelişim yönünü bulmanıza ve ideal planınızı kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır!

[Sıcaklık Testi] Beş elementli numeroloji, kişilik tercihlerinizi, kişilerarası ilişkileri ve kariyer, zenginlik, aşk ve evliliğe karşı tutumunuzu dikkatli bir şekilde yorumlayarak daha iyi bir benlik olmanıza yardımcı olur.

【Sağlık Testi】Medical ve Yi aynı kökene sahiptir, Zhouyi falcılık sağlık durumunuzu tahmin eder ve egzersiz, diyet tedavisi ve akupunktur noktası masajı gibi hedeflenen GÇT sağlık bakımı yöntemleri sağlar.

[Uğurlu bir tarih seçme] Yıldız falınızla birlikte dekorasyon, taşınma, yatırım, sözleşme imzalama, piyasa açılışı, ticaret, seyahat, evlilik, kutsama vb. gibi size uygun hayırlı günleri seçin.

[Eski Sarı Takvim] Yetkili sonsuz takvim, eski sarı takvim, uğurlu seçimlerin eksiksiz bir koleksiyonu, doğum günleri, festivaller ve yıldönümleri kahyaya hatırlatır ve etkinlik programı rahat ve kullanımı kolaydır!

【Duke of Zhou Yorumları】 Duke of Zhou’s Dream Interpretations’ın yeni versiyonu, kabusları çözmenin ve uyurken iyi şanslar elde etmenin bir yolunu sunar.

[Easy Ask Topluluğu] Falcılık ve kehanet meraklılarıyla çevrimiçi sohbet edebileceğiniz, profesyonel numeroloji analizi için etkileşimli bir topluluk.

【İsim Hesaplama】 İsim, cep telefonu numarası, plaka numarasının sayısal analizi iyi veya kötü! Bazi Bazi Yüzlerce Soyadı Olan Bebeklere İsim Verme, İsim Değiştirme ve Şirket İsimlendirme.

③ Numeroloji Okulu

Tanınmış numeroloji öğretmenlerinin yeni tahmin çalışmalarını takip edin, kuru mal makalelerini aktarın, sekiz karakterli ve altı satırlı tahmin tekniğini öğrenin ve Bay Dong Yiqi tarafından öğretilen sekiz karakterli ve altı satırlık halka açık dersi izleyin. uluslararası I Ching uzmanı.

【Bizi takip edin】

Yiqi Bazi web sitesi: http://www.yiqibazi.com

Numeroloji QQ: 4006302225

Sina Weibo: Yiqi Bazi

WeChat Kimliği: yiqibazi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.