Press ESC to close

Tính Điểm Xét Tốt Nghiệp THPT apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Tính Điểm Xét Tốt Nghiệp THPT apk indir apk download mod apk indir

Hızlı ve doğru mezuniyet puanlama aracı

Uygulama İşlevleri

✔ Stresli üniversite sınavından sonra puanlar ve giriş sınavı puanlarının nasıl hesaplanacağı konusu şu sıralar pek çok adayın merak ettiği bir soru. Bu uygulamada, Ulusal Lise sonuçlarına ve akademik kayıtlara göre üniversite puanlarını hesaplamak için bazı yönergeleri paylaşacağım. Şimdi görelim!

✔ Eğitim ve Öğretim Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetmeliğe göre lise bitirme sınavı sonuçları mezuniyet puanının %70’ini oluşturacaktır. Spesifik olarak, lise mezuniyet değerlendirme puanı, adayların lise mezuniyetini, öncelik ve teşvik puanlarını (varsa) ve 12. sınıfın tüm yılının ortalama puanını dikkate almak için aldıkları sınavların puanlarını içerecektir.

✔ Her testin puanı, mezuniyet puanını hesaplamak için 10 puanlık bir ölçeğe dönüştürülür. Mezuniyet puanları şunları içerecektir: lise sınav puanının %70’i ve 12. sınıf ortalamasının %30’u.

✔Bilgisayara basmanıza gerek yok, ulusal lise sınav puanları açıklanır açıklanmaz adaylar bu uygulama üzerinden lise mezuniyet puanlarını hesaplayarak başarılı olup olmadıklarını öğrenecekler…

✔ Lise Mezuniyet Puanı Hesaplayıcı | Kariyer ve Kariyer Rehberliği, başarısız olup olmadığınızı öğrenmek için bu yılın Mezuniyet Puanı Hesaplayıcısını, en hızlı ve en doğru mezuniyet puanlama aracı yapmanıza yardımcı olur. Test sonuçlarını öğrendikten hemen sonra, adayların çok zaman alan toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemleri için oturup hesap makinesine basması gerekmez. Adayların mezuniyet için ne kadar başarısız veya geçtiklerini ve ne kadar puan aldıklarını öğrenmek için aşağıda istenen sınava göre sınav puanlarını girmeleri yeterlidir.

✔ Bu tamamen ücretsiz bir uygulamadır, Uygulama, en çok hangi faaliyetlerle ilgilendiğinizi bularak, bir dizi ortak alana işaret ederek doğru kariyer yönünü bulmanıza yardımcı olacak bir Kariyer Testi ile size yardımcı olur. Genel iş, profesyonel kapasiteniz dahilindedir. Kariyer ilgi alanlarını test edin. Bu oldukça referans bir araçtır ve profesyonel bir kariyer danışmanlığı sürecinin yerine geçmez.Gençlerin uzun süre devam edebilecekleri doğru kariyeri bulmalarına yardımcı olur.

Hepinize başarılar dilerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.