Press ESC to close

Pesach Digest apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Pesach Digest apk indir apk download mod apk indir

Pesach Digest Kitap listelenen ürünlerin bir aranabilir bir veri tabanı.

Bu sanat Peses Digest Uygulaması Pesach Kanunları kitabının netliğini bütünleştirir; Modern teknolojinin kolaylığı ile bir özüm. Şimdi, dünyaca ünlü Pesach Digest, yılda sadece 6,99 $ kolay uygulama içi satın alma için parmaklarınızın ucunda olabilir.

Pesach Digest App kitapta listelenen ürünlerin aranabilir bir veritabanı, ve bilgi kategoriye ve alt kategoriye ayrılır. Kitapta bulunan kategorilere ek olarak, uygulamada kashering ve bebek ürünleri için bir kategori de bulunmaktadır. Uygulama Pesach için alışveriş yaparken veya dolaplarınızı temizlerken kullanmak için idealdir. Hızlı ve kullanışlı, Pesach Digest App Pesach hazırlıkları bir esinti yapacak.

Pesach Yasaları; Bir Digest, Rabbi Blumenkrantz tarafından yazılan, insanları Pesach’ta kullanabilecekleri ürünler hakkında eğitmek için küçük bir broşür olarak başladı. Her yıl, küçük broşür tam bir kitap haline gelene kadar broşür büyüdü. Özet, Pesach yapmak için bilmeniz gereken her şeyi ve daha fazlasını içerir. Binlerce gıda, ürün ve ilaç, Pesach’ta hangi ürünlerin kullanılabileceğini ve hangilerine izin verilmediğini bildiren bir veritabanı oluşturmak için araştırıldı. Her yıl, ürün bilgileri üzerine güncel araştırmalarla yeni bir kitap yayınlanmaktadır. Esasen, Pesest yapmak için ihtiyacınız olan tek şey.

Ailenizin 1975’ten beri Pesach yapmasına yardımcı olan Rabbi Blumenkrantz’ın oğulları size türünün tek örneğini getiriyor – Pesach Digest Uygulaması.

Not: Veritabanı her yıl 6,99 ABD dolarıdır.

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize e-posta gönderin, [email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.