Press ESC to close

PETKIT apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

PETKIT apk indir apk download mod apk indir

Çok Yönlü Akıllı Evcil Hayvan Ürünleri ve Hizmetleri A.Ş.

PETKIT Ağ Teknolojisi Ltd. evcil hayvanlar için akıllı ürünler tasarlamaya ve üretmeye adanmış bir yüksek teknoloji şirketidir.

PETKİT 2013 yılında kuruldu. Tutkuyla yola çıktık ve güçlü ürünlerle büyümeye devam ettik. Şirket hızla evcil hayvan endüstrisinde dünyanın önde gelen teknoloji odaklı şirketlerinden biri haline geldi. Ödüllü tasarım ve teknoloji ekibimiz tarafından desteklenen hedefimiz, zarif, sürdürülebilir ve uygun maliyetli ürün ve hizmetler sunmaktır.

PETKIT, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya dahil olmak üzere tüm dünyada 30’dan fazla ülkeye gururla ürün ve hizmet sunmaktadır. Yerleşik sosyal ağ uygulamaları, dünyanın her yerindeki kullanıcıların bağlantıda kalmasını sağlar.

BİZE ULAŞIN

Medya ekibimiz, evcil hayvanların yaşam koşullarıyla ilgili sorunları çözmek için medya ve sosyal ortaklarla yakın işbirliği içinde çalışır. Hem insanlar hem de evcil hayvanlar için yüksek teknolojili ve sağlıklı yaşam tarzlarını desteklemeyi amaçlıyoruz.

Basın ve İş Soruları: [email protected]

Distribütör Soruları: [email protected]

Müşteri Hizmetleri: [email protected] (Müşteri hizmetlerimizin e-postalarınızı yanıtlaması için lütfen 48 saat bekleyin.)

Müşteri Hizmetleri Telefon: 800.664.0284 (09:00 – 18:00 CST Pzt-Cuma)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.