Press ESC to close

DoLA Connect apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

DoLA Connect apk indir apk download mod apk indir

İkram sahipleri için gerçek zamanlı izleme, derinlemesine analiz ve üniversite yönetimi sağlayın. Restoran operasyonlarınızı daha kolay ve verimli hale getirin. Catering sektörünün geleceğini yaratmak için hemen indirin!

DoLA Connect, F&B sahipleri için tasarlanmış hepsi bir arada bir yönetim uygulamasıdır. Bu uygulama, operasyonel süreçleri basitleştirmek, verimliliği artırmak ve daha akıllı iş kararları almanıza yardımcı olmak için size derinlemesine veri analizi sağlamak için tasarlanmıştır.

İşte ana fonksiyonlarımız:

1. Gerçek zamanlı izleme: Gerçek zamanlı satışlar, siparişler ve mağazaya genel bakış sayesinde mağaza operasyon durumunu gerçek zamanlı olarak kavrayabilirsiniz.

2. Derinlemesine analiz: İş durumunu daha iyi anlayabilmeniz için size kapsamlı bir satış, yemek kategorisi, sipariş türü ve çalışan verimliliği analizi sunar.

3. Gerçek zamanlı bildirimler: Operasyon durumunu daha etkin bir şekilde kavrayabilmeniz için işe gidip gelen çalışanlar, siparişlerin silinmesi, bulaşıkların silinmesi vb. için gerçek zamanlı hatırlatmalar.

4. İşlem ayrıntıları: İşlem durumunu daha iyi kavramanıza yardımcı olmak için siparişlerin ve ayrıntılarının ve nakit girişi ve çıkışının ayrıntılı kayıtlarını sağlayın.

5. Kasa Raporu: Ayrıntılı gelir ve gider kayıtları size daha net bir mali durum sağlar.

6. Müşteri geri bildirimi: Zaman ve şube seçimi sağlayın, farklı zaman ve farklı şubelerdeki müşteri puanlarını bildirin.

7. Sipariş raporu: Müşteri ihtiyaçlarını anlayabilmeniz için sipariş geçmişi, akşam yemeği sayısı, toplam satın alma vb. gibi ayrıntılı bilgiler sağlayın.

İster küçük bir restoranın sahibi, ister büyük bir restoran zincirinin yöneticisi olun, DoLA Connect mükemmel yardımcınız olacaktır.

DoLA Connect’i şimdi indirin ve yenilikçi ikram yönetimi yöntemleri geliştirmek, verimliliği artırmak ve birlikte harika bir ikram deneyimi yaratmak için bize katılın!

Ayrıntılar için lütfen şu adrese bakın: https://www.dolatechnology.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.