Press ESC to close

HawkEye apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

HawkEye apk indir apk download mod apk indir

Siz ve çalışanlarınız için güvenlik

GuardianAngel akıllı telefon uygulaması tarafından desteklenen HawkEye, gerçek zamanlı konum belirleme ile 24/7/365 kişisel küresel güvenlik yanıt ekibi “VirtualBodyguard” sağlayan tek küresel akıllı telefon uygulamasıdır. GuardianAngel, Amerika Birleşik Devletleri’nde yanıt vermek için Ulusal Acil Durum Numarası Birliği (NENA) Ulusal 911 Siciline ve küresel olarak 52 ülkede ilk müdahale ekiplerine erişim sağlayan kayıtlı bir Kamu Güvenliği Yanıt Noktası (PSAP) lisans sahibidir. HawkEye mobil uygulaması, metin, resim, video, ses ve anonim raporlama kullanarak kuruluşunuzun komuta merkezi veya güvenlik yetkilileri veya Küresel Güvenlik Operasyonları Merkezimiz (GSOC) ile doğrudan ve gizli iki yönlü iletişim sağlar. İster evde, ister iş için şehir dışında veya uluslararası seyahatte olun, GuardianAngel’in hizmeti sizin “HUZURUNUZ!” ve küresel HawkEye GuardianAngel GPS tabanlı acil yardım uygulaması, konumunuzun gerçek zamanlı izlenmesini ve tam olarak belirlenmesini sağlar ve deneyimli askeri personel ve eski kanun uygulama kriz yönetimi uzmanları tarafından yönetilen GSOC’umuza doğrudan bağlantı sağlar. Acil durum müdahale merkezimiz, size küresel olarak yardımcı olmak için acil durum hizmetlerini yönlendirir veya yerdeki ekiplerimiz yardım sağlayabilir. GuardianAngel’in teknoloji ve yanıt hizmeti, üniversiteler, okullar, işletmeler, aileler ve bireyler için kişisel HawkEye koordinatörünüzdür.

Özellikleri

% 100 gizli – GuardianAngel tarafından desteklenen HawkEye, toplanan asgari miktarda veriyi kimseye satmaz.

“Bir Şey Söylediğini Gör” (S4) düğmesi, kullanıcıların kimliklerini ifşa etmeden ilk müdahalecinin dikkatini gerektiren durumları anormal şekilde bildirmelerine olanak tanır.

Gizlilik istendiğinde gizli mod – Bir süre için konumunuzu bildirmek istemediğinize karar verirseniz “Gizli” düğmesine basmanız yeterlidir. Not: Gizli moddayken panik düğmesine basmanız, konumunuzu yardım gönderecek olan GSOC’ye gönderir.

GuardianAngel GSOC’tan 24/7/365 küresel izleme ve yanıt – NENA 911 siciline (yerel ABD) ve uluslararası ilk müdahale ekiplerine erişime sahip kriz yönetimi uzmanları tarafından yönetiliyor.

Acil durum yardımı – Bir düğmeye basarak, acil durum müdahale merkezimizde müdahale ekiplerini bulunduğunuz yere yönlendirebilecek bir operatöre bağlanırsınız.

Acil durum anlık bildirimleri – Toplu bildirimler özelliğimizle terör eylemleri, suçlar, sivil isyanlar, doğal afetler ve hava durumu hakkında bilgi sahibi olun.

Sizinle ve acil durum müdahale ekipleriyle 2 yönlü canlı video, arama, SMS mesajı ve e-posta gönderme. Olayların anonim raporlanması (istenirse).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.