Press ESC to close

FIT Count apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

FIT Count apk indir apk download mod apk indir

Çiçekleri ziyaret eden böceklerin sayısı hakkında yeni veriler toplamak için 10 dakikalık anket

FIT Sayımları kentsel veya kırsal yerlerde herkes için uygundur ve Nisan başı ile Eylül sonu arasında herhangi bir zamanda yapılabilir.

Vahşi tozlayıcılar İngiltere’de 1980’den beri% 30’dan fazla azalmış olabilir, ancak bolluktaki değişiklikleri izleyebilmek için çok daha fazla veriye ihtiyacımız var. Bir FIT Sayımı yaparak, hatta sezon boyunca bunu tekrarlayarak yardımcı olabilirsiniz. Böcekleri tür düzeyinde tanımlamanıza gerek yoktur, yalnızca geniş gruplar içinde, örn. yaban arıları, uçan sinekler, kelebekler ve güveler, eşekarısı

FIT Sayısı, Birleşik Krallık Ekoloji ve Hidroloji Merkezi (UKCEH), Bumblebee Koruma Vakfı, Kelebek Koruma, İngiliz Ornitoloji Vakfı, Hymettus’u kapsayan Birleşik Krallık Polinatör İzleme ve Araştırma Ortaklığı bünyesindeki Birleşik Krallık Polinatör İzleme Planının (PoMS) bir parçasıdır. Reading Üniversitesi, Leeds Üniversitesi ve Doğa Tarihi Müzesi. PoMS, Defra, Galler ve İskoç Hükümetleri, Daera, JNCC ve proje ortakları tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.