Press ESC to close

Screen Recording : Longshot apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Screen Recording : Longshot apk indir apk download mod apk indir

Tek bir dokunuşla ekranınızı kolayca kaydetmeye başlayın ve durdurun.

Ekran Kaydı Tanıtımı: Longshot – ekran içeriğini yakalamayı ve oluşturmayı kolaylaştıran nihai ekran kayıt ve düzenleme çözümü. Kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü düzenleme araçlarıyla toplantıları kaydetmek, öğreticiler oluşturmak veya oyun anlarını kaydetmek için mükemmeldir.

Uygulama, kayıtlarınızı kişiselleştirmek için bir dizi kayıt ayarı sağlarken, tek bir dokunuşla ekran kayıt hizmetini açıp kapatmanıza olanak tanır. Bu ayarlar, kayıt kalitesi, süre sınırı ve ses kaynağı gibi seçenekleri içerir.

Ayrıca uygulama, fotoğrafları işaretleme, fotoğrafları birleştirme ve videoları kırpma gibi güçlü düzenleme araçlarıyla birlikte gelir. Fotoğrafı İşaretle özelliği ile fotoğraflarınıza notlar, çizimler ve metin ekleyerek önemli kısımları vurgulayabilir, yorum ekleyebilir veya özel grafikler oluşturabilirsiniz.

Özellikler:

1.Ekran Kaydedici Hizmeti Açık/Kapalı: Tek bir dokunuşla ekranınızı kolayca kaydetmeye başlayın ve durdurun.

2.Ekran Kaydedici Ayarları: Kayıt kalitesi, ses kaynağı ve kayıt süresi sınırı gibi çeşitli kayıt ayarlarıyla kayıtlarınızı özelleştirin.

3.Düzenleme Araçları: Fotoğraflarınıza ek açıklamalar, çizimler ve metin eklemenizi sağlayan Fotoğraf İşaretleme özelliği de dahil olmak üzere güçlü düzenleme araçlarıyla kayıtlarınızı ve ekran görüntülerinizi geliştirin.

4.Eşyalarım: Bu bölümde, uygulamamızı kullanarak oluşturduğunuz ve düzenlediğiniz tüm kayıtlara ve ekran görüntülerine erişebilirsiniz. Bu özellik, tüm kreasyonlarınızı takip etmenizi ve ihtiyaç duyduğunuzda onlara erişmenizi kolaylaştırır.

5.Ekran Görüntüsü Ayarları: Uygulama, nasıl ekran görüntüsü alacağınızı seçmenize, görüntü formatını ve kalitesini ayarlamanıza izin veren ekran görüntüsü ayarlarına sahiptir. İster profesyonel olun ister yeni başlıyor olun, ekran içeriğini kaydetmek ve düzenlemek için harikadır. Longshot uygulaması, gelişmiş ekran kayıt özellikleri, düzenleme araçları ve özelleştirme seçenekleriyle güçlü bir araçtır.

Gelişmiş özellikler:

1.Sihirli Düğme: Duraklat/devam ettir, durdur, çiz ve ekran görüntüsü al gibi girdilerinize dayalı olarak çeşitli eylemleri gerçekleştirmek için düğmeyi özelleştirin.

2.Afiş Metni: Rengini, boyutunu, arka plan rengini, kenarlık kalınlığını ve kenarlık rengini özelleştirme dahil olmak üzere ekranınızda özelleştirilebilir metin görüntüleyin.

3.Logo Resmi: Yeniden boyutlandırma, opaklık, kenarlık rengi ve kenarlık kalınlığı dahil olmak üzere ekranınızda özel bir logo veya resim görüntüleyin.

4.Kamerayı Göster: Yeniden boyutlandırma, kenarlık rengi ve kenarlık kalınlığı dahil olmak üzere cihazınızın kamerasından gelen kamera beslemesini ekranınızda görüntüleyin.

Screen Recording: Longshot ile ekranınızdaki her şeyi şık bir şekilde yakalayabilirsiniz. Şimdi uygulamayı indirin ve kaydetmeye başlayın.

-Artık, ister önemli bir toplantıyı kaydetmeniz, ister bir öğretici oluşturmanız veya en sevdiğiniz oyun anlarını kaydetmeniz gereksin, ekranınızı şık bir şekilde kolayca yakalayabilirsiniz. Uygulamayı bugün indirin ve bir profesyonel gibi ekran içeriği yakalamaya ve oluşturmaya başlayın!

BIND_ACCESSIBILITY_SERVICE – ekrandan uzun görüntü yakalamak için ekran içeriğini otomatik olarak kaydırmak için

KAMERA – yüz kamerası işlevi için ekran içeriğini kaydederken kamerayı görüntülemek için

RECORD_AUDIO – kamerayla ekranı kaydederken mikrofondan ses kaydetmek için

READ_EXTERNAL_STORAGE, WRITE_EXTERNAL_STORAGE – cihazdan fotoğraf ve video almak ve kullanıcının fotoğrafları düzenlemesine, videoları kırpmasına, fotoğrafları birleştirmesine ve kaydetmesine izin vermek için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.