Press ESC to close

PPI Calc – DPI Calculator apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

PPI Calc – DPI Calculator apk indir apk download mod apk indir

kare pikselli ekranlar için

Bu ÜFE hesap makinesi (inç başına piksel hesap makinesi), boyutlarına ve piksel sayısına bağlı olarak ekranınızın çözünürlüğünü bulur.

Bu uygulamada, PPI’nin ne olduğunu size öğreteceğiz, DPI tanımı ile ÜFE ile DPI arasındaki farkları keşfedeceğiz. Ayrıca, nokta aralığı tanımı ve kullanımdaki düşüşü ile ilgili bazı yorumlar bulabilirsiniz. Elbette, bu bir hesap makinesidir, bu yüzden size ÜFE’yi nasıl hesaplayacağınızı ve ÜFE’ye göre çözünürlüğü nasıl kategorize edeceğinizi göstereceğiz.

ÜFE tanımı: ÜFE nedir?

ÜFE, internetteki teknik forumlarda, özellikle de ekran teknolojisine ve akıllı telefonlara odaklananlarda çok kullanılan bir kısaltmadır. Teknik ÜFE tanımı İnç Başına Piksel’dir ve ekranın veya dijital görüntünün piksel yoğunluğunun bir ölçümünü temsil eder. Yoğunluk, 1 inçlik bir satıra sığan piksel sayısı olarak ölçülür, bu nedenle addır.

Bu ölçüm, 2B olmasına rağmen ekranların ve görüntülerin, iki ana eksen boyunca genel olarak aynı yoğunluğa sahip oldukları gerçeğine dayanmaktadır. Ekrandaki bir dikdörtgenin alanını hesaplamayı içeren kare inç başına piksel gibi piksel yoğunluğunun başka ölçümleri de vardır. Ayrıca, piksel yoğunluğu hesaplayıcımızın kare pikselleri varsaydığı gerçeğinden söz ediyor.

ÜFE’yi hesaplamak için sanal bir dosyaya değil fiziksel boyuta sahip bir şeye ihtiyacımız olduğunu not etmek önemlidir. Örneğin, bir ekran veya basılı bir resim sabit bir fiziksel boyuta sahiptir, bu nedenle böyle bir nesnede inç başına kaç piksel olduğunu hesaplamak mantıklıdır. Bununla birlikte, bir bilgisayardaki dijital görüntüden bahsederken, dijital görüntü yakınlaştırma düzeyine, ekranın boyutuna vb. Bağlı olarak boyut olarak değiştiğinden ÜFE hesaplanamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.