Press ESC to close

Mic Test apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Mic Test apk indir apk download mod apk indir

Mic Test uygulamasını kullanarak mikrofon uyumluluğunu ve ses kalitesini kontrol edin.

PH Entertainment, sevdikleriyle konuşmayı seven veya çok sayıda resmi toplantı yapmak zorunda olan insanlar için yapılmış harika bir Mic Test uygulama deneyimi geliştirdi. Bugün insanlar işte, trende, spor yaparken, gezerken, araba kullanırken hiç olmadığı kadar farklı koşullarda ve daha önce hiç olmadığı kadar dikkatli düşünüyor ve bu daha başlangıç. İdeal olarak çalışması için, mikrofonun bu koşulların her biri için etkinleştirilen çeşitli ayarları gerektirebilir. Bu nedenle, gününüzün çeşitli anlık görüntülerine uygun bir mikrofon testi önceden tanımlanmış kurulum. İnsanların önemli sesleri dinledikleri her an, uygulamadan Mikrofon testi yapıldıktan sonra yeni bir seviyeye ulaşacak.

Geliştirici, kullanıcılara ses testi ve yineleme yaşı için bir iç ve dış ses aygıtı analizörü sunar. Değerli kullanıcılar, yeni bir Mikrofon satın alırken kaliteyi test etmek ve mikrofonun sesli denemesini yapmak için bunu kullanabilir veya android telefonunuzda ve amplifikatörünüzde bir hoparlör testi yapmak için bunu kullanabilir. Bu mikrofon testi, çeşitli frekanslar oluşturan ve Mikrofon üzerinde bir ses testi ve ses testi yürüten, son derece basit bir yineleme üretecidir.

MİKROFON TEST UYGULAMASI HAKKINDA

Mics Test, farklı kalite ölçümleri gerçekleştirerek ve android gadget ile benzerliği doğrulayarak değerli Mikrofonu test etmeyi amaçlayan bir ses testi uygulamasıdır. Tek bir bağlantı noktasından gelen her şey, testleri hızlı ve verimli bir şekilde yürütmek için koordine edildi. Bu mikrofon testi uygulamasıyla kullanıcılar, mikrofon çeşitlerinin özelliklerini ve davranışını şüphesiz analiz edebilirler. Aynı şekilde, satın almadan önce yeni bir mikrofon modeli deneyin ve android telefon ve diğer cihazlara ve işitme duyusuna nasıl uyum sağladığını kontrol edin.

Mikrofon testleri, – gibi çeşitli farklı frekans testleri aracılığıyla yapılır –

● Yüksek Frekans Testi

● Düşük Frekans Testi

● Stereo Frekans Testi

● Altın Frekans Testi

● Binaural Frekans Testi

MIC TEST UYGULAMASININ ÖZELLİKLERİ

Mic testi, farklı android cihazlar için en güvenilir mikrofon test uygulamalarından biridir.

Mikrofon test cihazı, Mikrofonun düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılabilen farklı bir dizi test içerir.

Mikrofon testi kulaklık uygulaması, farklı frekanstaki sesleri dinlerken mikrofon ve kulaklıkların kalitesini kontrol eder ve düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol eder.

Mic test uygulaması, sesin düzgün mü yoksa kesintili mi geldiğini de kontrol edebilir.

Mikrofon testi, kablolu bir telefon için kulaklık jakının telefona düzgün bir şekilde bağlanıp bağlanmadığını da algılayabilir ve kullanıcıların düzgün konuşup konuşamayacağını tespit edebilir.

Mikrofon test kulaklığı, telefonun veya diğer Android cihazların mikrofonunun düzgün çalışıp çalışmadığını da algılayabilir.

Ayrıca mikrofondaki ses düğmelerinin ve çağrı yanıtlama düğmelerinin çalışıp çalışmadığını da kontrol edebilir.

Mikrofon test cihazı uygulaması herhangi bir internet veya wifi erişimi olmadan kullanılabilir.

Mikrofon test cihazı uygulaması, uygulamanın mevcut veya gelecekteki kullanımı için herhangi bir ücret talep etmez.

Geliştiriciler, bu harika Mikrofon testi uygulamasını, ses endüstrisindeki tüm olası modern tekniklerle yarattılar. Her türlü öneri, soru ve şikayet için geliştiriciyle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin. Umarız bu dünyadaki her insan, sevdikleriyle veya ofiste sohbeti asla kesmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.