Press ESC to close

KeyPass apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

KeyPass apk indir apk download mod apk indir

Açık kaynak ve çevrimdışı şifre yöneticisi. Güvenli bir şekilde depolayın, yönetin, kontrolü elinize alın.

KeyPass, dijital güvenliğinizin sorumluluğunu size veren olağanüstü bir açık kaynaklı ve çevrimdışı şifre yöneticisidir. KeyPass ile şifrelerinizi ve hassas bilgilerinizi çevrimdışı olarak güvenle saklayabilir ve yönetebilirsiniz, böylece verileriniz üzerinde maksimum gizlilik ve kontrol sağlayabilirsiniz.

Ana Özellikler:

– Çevrimdışı Şifre Depolama: Şifrelerinizi internet bağlantısına bağlı kalmadan güvenle saklayın ve yönetin. Verileriniz cihazınızda güvenli bir şekilde saklanarak başkalarının erişemeyeceği şekilde kalır.

– Açık Kaynak Şeffaflığı: KeyPass, kodunu incelemenize, geliştirilmesine katkıda bulunmanıza ve güvenliğini doğrulamanıza olanak tanıyan açık kaynaklı bir projedir. Topluluk odaklı ve şeffaf bir çözümden yararlanın.

Kaynak Kodu Bağlantısı: https://github.com/yogeshpaliyal/KeyPass

– Güçlü Şifreleme: KeyPass, verilerinizi korumak için güçlü şifreleme algoritmaları kullanarak şifrelerinizin ve hassas bilgilerinizin meraklı gözlerden korunmasını sağlar.

– Şifre Oluşturma: KeyPass’in yerleşik şifre oluşturucusunu kullanarak güçlü ve benzersiz şifreler oluşturun. Zahmetsizce karmaşık şifreler oluşturarak çevrimiçi güvenliğinizi güçlendirin.

– Özelleştirilebilir Kategoriler: Parolalarınızı ve hassas bilgilerinizi özelleştirilebilir kategoriler halinde düzenleyerek verilerinizi verimli bir şekilde yönetmenizi ve almanızı kolaylaştırır.

– Yedekleme ve Geri Yükleme: Şifrelenmiş verilerinizi yerel olarak veya harici depolamaya yedekleyerek cihazın kaybolması veya arızalanması durumunda bilgilerinizin bir kopyasına sahip olduğunuzdan emin olun.

KeyPass, açık kaynak geliştirmenin gücünü çevrimdışı şifre yönetiminin rahatlığıyla birleştirerek size güvenli ve özelleştirilebilir bir çözüm sunar. KeyPass ile dijital güvenliğinizin tam kontrolünü bugün elinize alın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.