Press ESC to close

Timestamp Camera : GPS Map apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Timestamp Camera : GPS Map apk indir apk download mod apk indir

GPS Ayrıntıları ve Haritadaki Fotoğrafları Fotoğraflı Konumdaki GPS Kamerası veya Konumu

GPS Kamera veya GPS Harita Kamerası uygulaması, bir konumun veya bir kişinin fotoğrafını çekerken konum ayrıntılarını bir fotoğrafa kaydetmenize yardımcı olur, böylece konumu sonsuza kadar hatırlamanız kolaylaşır. GPS Kamera uygulaması ile herhangi bir fotoğraf hakkında daha fazla bilgi sağlayabilirsiniz. Fotoğrafın konum, enlem ve boylam, haritadaki konum, Tarih ve Saat ve hava durumu ayrıntıları gibi bilgileri sağlayın.

GPS Kamera veya GPS Harita Kamerası ile fotoğraf çektiğinizde, bu uygulama Google haritasını, Adresi, Hava Durumu ve Tarih ve Saati resme yapıştırır. (GPS enlem/boylam bilgisi de ayarlardan dahil edilebilir). GPS Kamera uygulaması, GPS Etiketi isteği için GPS konumunu ve GPS koordinasyonunu almak/ayarlamak kolaydır. GPS Kamera, kaydedilen Görüntülere GPS Ayrıntıları vermeye de yardımcı olur.

GPS KAMERA ÖZELLİKLERİ:-

1. Fotoğraflarda GPS Konumunu Göster:

GPS Kamera uygulaması, fotoğraflarda mevcut GPS konumunuzu göstermenize veya fotoğraflarınızda herhangi bir Konumu doğru ayrıntılarla Ayarlamanıza yardımcı olur. GPS Kamera desteği, konum adresini ve GPS’i otomatik olarak ekleyin ve Kamera Görünümü’ne konum ve zaman damgası ekleyin.

2. Konumu Kaydedin ve Paylaşın:

GPS Kamera veya GPS Harita Kamerası ile mevcut doğru konumunuzu telefonun galerisindeki herhangi bir fotoğrafa kaydedin veya tek bir tıklamayla Canlı çekim yapın. GPS Kamera ile Fotoğraflarınızı Aileniz ve Arkadaşlarınızla Whatsapp, Facebook, Instagram vb.

3. Konum Ayrıntısını Kaydet:

GPS Kamera ayrıca herhangi bir konumu işaretlemek için Enlem ve Boylam, Başlık, Adres ve Fotoğraflar gibi GPS ayrıntılarını da kaydeder. GPS Kamera uygulaması maceracılar, iş adamları, ekip liderleri ve aileleri ve arkadaşlarıyla Whatsapp, Facebook, Instagram’da görüntü paylaşanlar için mükemmeldir.

4. Konum Ayrıntılarını Düzenleyin:

GPS Kamera uygulaması, Resminize güncel tarih, saat ve adres eklemenize de yardımcı olur. Tarih dizisinin rengini ve boyutunu değiştirebilir veya tarih / saat boyutunu ve konumunu değiştirebilirsiniz.

5. Harita Görünümü:

GPS Kamera uygulaması, Yakalanan Resimlerinizi harita üzerinde doğru konumda gösteren Harita Görünümü seçeneğine sahiptir ve bu, galeri resimlerini kaydırmak yerine fotoğraflarınızı daha hızlı aramanıza yardımcı olur.

——————–

İzinler : –

——————–

1] Kamera : Görüntüleri yakalamak için.

2] Depolama : Galeriye erişmek ve yakalanan görüntüleri saklamak için.

3] Konum : Lat/lng almak ve mevcut konumunuzu haritada ve galeri resimlerinizi haritada görüntülemek için.

Tamamen Yeni GPS Kamerayı indirin: GPS Konum ve Harita Görünümü ile Fotoğraf uygulaması ve En İyi GPS Kamera veya GPS Harita Kamerası ile seyahat anılarınızı fotoğraflarınıza kaydetmeye başlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.