Press ESC to close

Remote Control for Android TV apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Remote Control for Android TV apk indir apk download mod apk indir

Bu uzaktan kumanda Android akıllı telefonunuzu eksiksiz bir TV uzaktan kumandasına dönüştürecek.

Her türlü akıllı TV uzaktan kumandasını içeren bir uygulamaya sahip bir telefona sahip olmak ister misiniz? eğer evet ise o zaman doğru yerdesiniz. Android TV’ye yönelik bu uzaktan kumanda, istediğiniz tüm akıllı TV uzaktan kumandasına sahiptir. Dahası, bu uygulama akıllı TV uzaktan kumandasını kullanırken çoğunlukla ihtiyaç duyduğunuz işlevlere sahiptir. Android TV için Uzaktan Kumanda, Android akıllı telefonunuzu eksiksiz bir TV uzaktan kumandasına dönüştürecektir. Android TV için Uzaktan Kumanda uygulaması, fiziksel bir uzaktan kumanda kullanmak yerine Android Smart TV’nizi kontrol etmenizi sağlar.

Neden bu uygulamaya ihtiyacınız var? bu iyi bir soru.

Her şeyden önce bu uygulama, android için bu TV uzaktan kumandası uygulamasını kullanırken kafanızı karıştırmayacak benzersiz bir kullanıcı arayüzüne ve basit bir arayüze sahiptir. İkincisi, bu uygulama eskiden yeni nesle kadar tüm akıllı televizyonlara sahiptir.

Android tv uzaktan kumandası Özellikleri arasında Güç Kontrolü, TV/AV, Ön Kanal, Sessiz, Kanal Düğmeleri/Numaraları, Ses Kontrolü, Menü, Radyal ve Kare Gezinme, Duraklatma, Geri/Hızlı Geri Alma, İleri/Hızlı İleri Alma bulunur. Bu uygulama, akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak TV’nizi kontrol etmenizi sağlar. TV’nizi her yerden kontrol edebileceğiniz bu uygulama, fiziksel uzaktan kumandanın tüm özelliklerini sunuyor.

★ Müşteri Desteği ★

Cihazınızı bulamıyorsanız lütfen cihazınızın marka ve model bilgilerini bize gönderiniz. Müşterilerimizin tüm istek ve önerilerine cevap vermek için her zaman buradayız. Lütfen Google Play Store’da bir inceleme yazın veya [email protected] adresinden bize e-posta gönderin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.