Press ESC to close

Anti Hack güvenlik uygulaması apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Anti Hack güvenlik uygulaması apk indir apk download mod apk indir

Bilgisayar korsanlığına karşı koruma Casus Yazılım Algılama yazılımı

Dünya çapındaki Android kullanıcıları, cihazlarını güçlendirmek ve kendilerini casus yazılım, stalkerware ve bilgisayar korsanlarının yaklaşan tehditlerine karşı korumak için Anti Hacking ve Spyware Remover’a güveniyor.

🛡️ Güvenlik uygulamaları dünyasında gerçek bir yenilik olan bu çığır açan güvenlik uygulamasıyla üst düzey casus yazılım korumasını deneyimleyin. 🛡️

Cihazınızda casus yazılım veya casus yazılım bulunması ihtimalinden endişe mi duyuyorsunuz? Güçlü bir anti-hacker yazılımı mı arıyorsunuz?

Diğer Android casus yazılım temizleme araçları sizi şüpheye düşürse de, bu uygulama tavizsiz bir bilgisayar korsanlığına karşı koruma sağlar.

İçiniz rahat olsun, Android için casus yazılım temizleme işleminiz bilgisayar korsanlarına karşı korumalıdır ve siber tehditlere yer bırakmaz.

Dünyanın her yerindeki insanlar, cihazlarını güçlendirmek ve kendilerini casus yazılım, takip yazılımı ve bilgisayar korsanlarının yaklaşan tehditlerine karşı korumak için Anti Hacking ve Spyware Remover’a güveniyor.

🛡️ Korsanlığa Karşı Koruma uygulamasının ana özellikleri ve avantajları:

🔎 Casus Yazılım ve Kötü Amaçlı Yazılım Algılama ve Tarama

Anti Hacking & Spyware Remover ile cihazlarınızı bilgisayar korsanlarından ve casus yazılımlardan koruyun. Kötü amaçlı dosyaları ve uygulamaları hızlı bir şekilde tespit edip ortadan kaldırarak telefonunuzu veya tabletinizi, verilerinizi tehlikeye atabilecek veya etkinliklerinizi takip edebilecek virüsler, takip yazılımları ve truva atları gibi tehditlere karşı korur.

🔎 Gizliliğiniz ve Bilgisayar Korsanlığına Karşı Korumanız

Cihazınızın hangi uygulamalarının konum izleme, çağrı izleme ve dosya erişimi gibi kişisel bilgilere erişimi olduğunu belirlemek için kapsamlı bir denetim gerçekleştirin. Veri paylaşmamayı tercih ettiğiniz uygulamaların erişimini iptal edin.

🔎 Onarım Danışmanı ve Sistem Bilgisi

Telefonunuzu veya tabletinizi, cihazınızın güvenliğini tehlikeye atabilecek güvenli olmayan sistem ayarları açısından analiz edin. Bu özellik, cihazınızı daha güvenli bir deneyim için yapılandırmanıza yardımcı olarak bilgisayar korsanlarının kişisel verilerinize erişmesini zorlaştırır.

🔎 Davetsiz Misafir ve Takipçi Yazılımı Tespiti

Davetsiz Misafir Tespiti, meraklıları iş başında yakalamanın mükemmel bir yoludur. Siz orada olmadığınızda cihazınıza yetkisiz erişimi kontrol edebilir, hatta PIN’inizi tahmin etmeye çalışan kişileri tespit edebilirsiniz. Ayrıca davetsiz misafirlerin fotoğrafını gizlice çekebilir veya onları caydırmak için yüksek sesli bir alarmı tetikleyebilir!

🔎 E-posta ve Sosyal Hesap Kontrolü

Hesaplarınızdan ve şifrelerinizden herhangi birinin ele geçirilip geçirilmediğini doğrulamanız ve dijital kimliğinizi korumak için gerekli adımları atmanız zorunludur.

🛡️ Hacke Karşı Koruma ve Casus Yazılım Koruması uygulaması için ne faydalı olacak?

🔒 Kötü amaçlı yazılımların cihazınıza sızmasına izin vermeyin! Gizli kötü amaçlı yazılımları ortadan kaldırmak ve cihazınızın emniyetini ve güvenliğini sağlamak için Casus Yazılım dedektörümüzü ve bilgisayar korsanlığına karşı korumamızı kullanın.

🔒 Herhangi bir takip, çağrı izleme veya diğer gizlilik ihlallerini tespit eden uygulamalarla hassas bilgilerinizi koruyun; temel gizlilik koruması parmaklarınızın ucunda.

🔒 Anti-Hack Danışmanı, cihazınızın güvenliğini tehlikeye atabilecek hassas sistem ayarlarını tespit ederek bunları hızlı ve kolay bir şekilde düzeltmenize ve verilerinizi korumanıza olanak tanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.