Press ESC to close

Remote Control for TV apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Remote Control for TV apk indir apk download mod apk indir

Akıllı TV ve kusursuz ekran yansıtma için evrensel TV uzaktan kumandası

Kusursuz eğlenceye açılan kapınız olan nihai Evrensel uzaktan kumanda uygulamasıyla tanışın! Akıllı telefonunuzu evrensel bir TV uzaktan kumandasına dönüştürün ve TV uzaktan kumandamızla akıllı TV deneyiminizi izlemenin keyfini çıkarın. Tek dokunuşla ekran yansıtma ve uzak fare gibi heyecan verici özelliklerin keyfini çıkarın. Evrensel TV uzaktan kumandası, kullanıcıların akıllı TV’lerini kontrol etmelerine, kanallar arasında gezinmelerine ve işlevlere zahmetsizce erişmelerine olanak tanır.

TV için Uzaktan Kumandanın Özellikleri:

• Evrensel Cihaz Uyumluluğu

• Akıllı TV Entegrasyonu

• Ekran Aynalama İşlevselliği

• Hava Faresi ve Klavye

• Ses Kontrolü Entegrasyonu

• Hareket Kontrolleri

• Cihaz Keşfi ve Eşleştirme

Universal Remote, kesintisiz eğlence kontrolü ve bağlantı seçenekleri için tasarlanmış çok yönlü bir uygulamadır; WIFI, kızılötesi ve Bluetooth aracılığıyla zahmetsizce çalışır. İster aynı odada ister evin karşısında olsun, bu TV uzaktan kumandası güvenilir bağlantı sağlar. Tek bir TV uzaktan kumandasıyla çeşitli cihazları kontrol etmenin rahatlığının keyfini çıkarın.

Ekran Aynalama, cihazınızın ekranını çeşitli akıllı TV’lere kopyalar. Yalnızca birkaç dokunuşla telefonunuzu, tabletinizi veya bilgisayar ekranınızı herhangi bir uyumlu monitöre veya akıllı TV’ye yansıtarak kablo ihtiyacını ortadan kaldırabilirsiniz. Yüksek çözünürlükte sorunsuz sunumların, oyunların ve multimedya oynatmanın keyfini çıkarın.

Remote Mouse, akıllı TV’nize kablosuz olarak bağlanarak akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanışlı bir fareye dönüştürür. Uygulamayı telefonunuza yükleyin ve mobil cihazınızda telefonunuzu istediğiniz yöne hareket ettirerek ve dokunma hareketleriyle akıllı TV imlecinizi kontrol edebilirsiniz. Sol ve sağ tıklamayı, kaydırmayı destekler ve hatta rahat yazma için sanal bir klavyeye sahiptir. Sunumlar, medya oynatma ve uzaktan çalışmak için mükemmeldir.

Hızlı İpuçları:

Uygulamanın çalışması için telefonunuzu/tabletinizi TV cihazınızla aynı WIFI ağına bağlayın. TV uygulamasının uzaktan kumandası tüm önemli Smart TV markalarıyla uyumludur. TV için uzaktan kumanda, TV’nizin keyfini sorunsuzca çıkarmanın mükemmel yoludur. Hızlı, güvenilir ve kullanımı kolaydır. Birden fazla uzaktan kumandaya elveda deyin ve parmaklarınızın ucunda kesintisiz eğlence kontrolüne merhaba deyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.