Press ESC to close

Tide Files Recovery-Photo&File apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Tide Files Recovery-Photo&File apk indir apk download mod apk indir

Dosya Yöneticisi | Kayıp Dosya Kurtarıcı | Tek tıklamayla kurtarma dışa aktarımı

Tide Files Recovery, iz bırakmadan kolayca kurtarır. Fotoğraf dosyası kurtarma artefaktı, böylece hafızanız artık pişmanlık duymaz! Yanlışlıkla silme, biçimlendirme, virüs bulaşması veya depolama aygıtının bozulması nedeniyle kaybolan fotoğraflarınızı geri almanıza yardımcı olabiliriz.

🌻 Fotoğraf dosyalarınızı yanlışlıkla silme, biçimlendirme veya başka nedenlerle kaybetmiş olsanız da, onları kolayca geri getirmenize yardımcı olabiliriz!

🔍 Derin Tarama: Birden fazla dosya formatını akıllıca tanıyın ve kurtarılabilir hiçbir fotoğraf dosyasının kaçırılmamasını sağlamak için cihazınızı her yöne tarayın.

🚀 Son derece hızlı kurtarma: Benzersiz hızlandırma algoritması, hızlı tarama, kaybolan fotoğraf dosyalarını anında kurtarır, böylece artık zamanınızı boşa harcamazsınız.

🔐 Güvenli ve güvenilir: Gizlilik sızıntıları konusunda endişelenmenize gerek yok, gizliliğinizi korumak için cihazınıza hiçbir veri kaydetmeyeceğiz.

📱Kullanımı kolay: Sezgisel işletim arayüzü, mesleki bilgi gerektirmez, değerli fotoğraf dosyalarınızı kurtarmak için yalnızca üç adım.

Uygulamamız fotoğraf dosyası kurtarma için özel olarak tasarlanmıştır ve güçlü kurtarma yeteneklerine sahiptir. Fotoğraf dosyalarınızı telefonunuzdan, kameranızdan, hafıza kartınızdan veya bilgisayarınızdan silmiş olsanız da, kaybolan dosyalarınızı geri almanıza yardımcı olabiliriz ve silinen fotoğraf dosyalarınızı yalnızca birkaç basit adımda geri alabilirsiniz.

1️⃣ İstenmeden silinen/kaybolan dosyalar için cep telefonunu, hafıza kartını tarayın

2️⃣ Dosya ayrıntılarını önizleyin, seçin, geri yükleyin ve dışa aktarın.

Değerli fotoğraf dosyalarınızı geri almak için gelin ve Tide Files Recovery’yi deneyin! Değerli anılarınızı yeniden keşfetmenize ve anların sonsuza kadar sizinle kalmasını sağlamanıza yardımcı olalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.