Press ESC to close

Physics Toolbox Accelerometer apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Physics Toolbox Accelerometer apk indir apk download mod apk indir

G-Force, lineer hız, jiroskop ve eğimölçeri görüntüler. .Csv dosyası olarak dışa aktarın.

Bu ivmeölçer sensörü uygulaması, g-Kuvvet Ölçer, Doğrusal İvmeölçer, Jiroskop ve İnklinometre dahil olmak üzere birçok kinematik (hareket) verisi biçimini ölçer ve görüntüler. İlgili bilgileri x, y ve / veya z boyutlarında ve toplam büyüklüğü grafik, dijital ve vektör formatlarında görüntüler.

Kullanıcılar, bir e-tabloda veya çizim aracında daha fazla analiz için .csv verilerini dışa aktarabilir. Verileri geçen zamana veya saat zamanına göre çizmek, çizim çizgisi kalınlığını değiştirmek veya veri toplama hızını değiştirmek için ayarlara tıklayın. Başlangıçta kısa bir eğitim, uygulamanın nasıl kullanılacağına dair bir genel bakış sunar.

Bu uygulama özellikle araçlarda veya uçaklarda hızlanmadaki değişiklikleri izlemek ve her tür titreşimi izlemek için yararlı olabilir. Bu uygulama, sınıfta öğrencilerin Newton’un 2. Yasasına göre aktiviteleri, uygulama ile bir mobil cihaz alarak eğlence parkı gezintilerine, hız trenlerine ve hatta standart “asansör sorunları” için asansörlerdeki gezilere götürerek ölçmek için kullanılabilir. G-Kuvveti, söz konusu nesnenin normal kuvvet / ağırlık oranı olduğundan, öğrenciler söz konusu nesnenin bilinen kütlesini nesnenin hareketi boyunca nicel olarak kuvvet diyagramları çizebilir.

Açıklanan İzinler:

android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE: Telefonun dahili belleğinde bir csv dosyası oluşturulur ve değiştirilir.

Herhangi bir sorunuz, yorumunuz varsa veya değişiklikleri / güncellemeleri görmek isterseniz, lütfen [email protected] adresinden bana e-posta gönderin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.