Press ESC to close

Force Field – turbo VPN, proxy apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Force Field – turbo VPN, proxy apk indir apk download mod apk indir

En hızlı ve en güvenli, sınırsız VPN. Kayıt ve KYC prosedürü olmadan.

İndir → aç → kullan. Kayıt yok, Google Play Market’teki en hızlı ve en güvenli VPN’e erişmenizi sağlamak için kim olduğunuzu bilmemize gerek yok. Force Field, herhangi bir kayıt olmadan 5 cihazda 1 hesap kullanmanıza izin veren dünyadaki ilk ve tek VPN’dir. Ultra hızlı, sınırsız sunucular, donma veya takılma olmadan VPN aracılığıyla herhangi bir içeriği izlemenize izin verecektir.

Force Field, cihazınızı bilgisayar korsanlarından, kötü niyetli ve kimlik avı sitelerinden ve siyah reklamlardan koruyacaktır. Uçtan uca şifreleme protokolü, ağ üzerindeki faaliyetlerinizi ISP’lerden (İnternet Servis Sağlayıcıları) ve istihbarat teşkilatlarından bile gizleyecektir. Bu APP’ye Güç Alanı denmesinin nedeni budur.

Peki Force Field VPN nedir?

✔ Tam Anonim, kayıt ve KYC yok

✔ Tam uçtan uca veri şifreleme

✔ Sınırsız trafik

✔ Sınırsız Hız

✔ İstediğiniz zaman tüm favori siteleriniz

Bugün google play’de çeşitli sanal özel ağ veya proxy uygulamaları bulunmaktadır, örneğin: nord vpn, shadow rocket, psiphon, proton, 1.1.1.1, express vpn, vb. Eminiz onları duymuşsunuzdur, değil mi? Her biri tam gizlilik ve yüksek bağlantı hızları vaat ediyor. Force Field bunu vaat etmiyor, biz yapıyoruz ve her kullanıcının kendi gözleriyle görmesine izin veriyoruz. 7 günlük ücretsiz deneme, incelemenizi ve kendiniz için sonuçlar çıkarmanızı sağlar.

Force Field, uygulamanın kullanıcılarına yüksek kaliteli VPN tünelleri sağlamak için günümüzün en güçlü şifreleme protokollerini ve dünyanın en iyi konumlarındaki (Amerika, Avrupa, Rusya, Asya) sunucuları kullanır. Sıfır günlük tutma politikasına sıkı sıkıya bağlıyız ve kullanıcı verilerini takip etmiyoruz. Force Field’ın kaydolması veya bir hesap oluşturması gerekmez, benzersiz özel anahtar teknolojisi, verileriniz olmadan otomatik olarak anonim bir hesap oluşturur. Kripto-anahtar teknolojisi sayesinde uygulamayı 5 farklı cihazda kullanmak için sadece bir aboneliğe sahip olmanız yeterli.

Google oyun pazarındaki en iyi uygulamalar bununla övünemez. Tanınmış surfshark, nord, planet vpn, proxy master ve diğerleri, sanal özel ağları kullanmak için kayıt gerektirir ve kayıt olmadan çalışanlar, birden fazla cihazda abonelik kullanmanıza izin vermez.

En sevdiğiniz web siteleri ve hizmetler: tik tok, instagram, netflix ve diğerleri, hız veya trafik sınırı olmadan. Can sıkıcı reklamlar veya hıçkırıklar yok, tam gizlilik, küresel erişim – tüm bunlar Force Field. Nerede olursanız olun, verileriniz evde veya seyahat ederken her zaman güvendedir, herhangi bir wi-fi erişim noktası verilerinize müdahale edemez. Güvenilir erişim noktası kalkanınız her zaman yanınızda. Geniş coğrafyası sayesinde nerede olursanız olun ihtiyacınıza uygun sunucuyu her zaman bulabilirsiniz. VPN bağlantıları için sunucularımız tüm kıtalarda bulunur ve şifreli bir tünel üzerinden yüksek hızlı ağ erişimi sağlar. Force Field VPN açıkken internette gezinin, web’de gezinin, dosya indirin veya gönderin ve gizliliğinizi güvende tutun

Sanal özel ağlar, verilerinizi ve kişisel bilgilerinizi korumak, İnternet sansürüne karşı korumak, gözetimden korunmak için bir araçtır, bu nedenle VPN hizmetinin e-postanıza, adınıza veya telefon numaranıza ihtiyacı olmadığına inanıyoruz, sizi tanımamıza gerek yok güvenli bir bağlantı sağlamak için. Mahremiyet hakkınız her şeyde mahremiyet hakkınızdır, Force Field’ın felsefesi budur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.