Press ESC to close

Hobo survival in Minecraft PE apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Hobo survival in Minecraft PE apk indir apk download mod apk indir

Minecraft PE’de hobo hayatta kalma – MCPE’nin evsiz gibi hayatta kalması için Hobo dünyası

Kim ne derse desin, ama gerçek hayatta para birçok sorunu çözer. Yerleşik arkadaşların güzel bir evi, ulaşımı ve yüksek bir yaşam standardı vardır. Yemek sadece hayatta kalmak için bir kaynaktır. Aynı zamanda, diğer herhangi bir ülke gibi Rusya’da da, günlük yaşamlarında yoksul, çöp ve diğer olumsuz faktörlere sahip insanların büyük bir yüzdesi var. Bu koşullarda yaşayan insanlar için kolay değil. Ama bildiğiniz gibi MCPE Bedrock oyuncularını sertleştiren komplikasyonlardır. Evsiz hayatta kalma Minecraft Pocket Edition adlı eklenti, oyun koşullarını daha iyi hale getirmeyen tek modlar ve eklentilerdir.

Hayatta Kalma Minecraft Haritaları, sanal evrenin genişliğinde gerçek dünyayı açacak. Mobil cihazınıza Homeless Mod’u yükleyerek Minecraft PE’de Hobo’nun hayatta kalması hakkında her şeyi öğreneceksiniz, çünkü siz de Minecraft için Evsiz bir kahraman olacaksınız ve büyük sorunlarla karşılaşacaksınız. Kötü, kullanıcıyı ve çevresini etkileyecektir. Yakında iletişim kurmayı bırakacaksınız, arkadaşlarınızı, evinizi, paranızı ve zengin bir yaşam için tüm kaynakları kaybedeceksiniz. Food Homeless for Minecraft Pocket Edition kıtlaşacak, bu nedenle böylesine zor bir dönemde hayatta kalmak için çok çalışmanız gerekecek.

Minecraft PE’de hoboların hayatta kalması en zoru olacak çünkü çöpler yaşam alanı olacak. Rusya Evsiz Modunda, yiyecek, yıpranmış giysiler, çeşitli öğeler ve modları ve MCPE Bedrock eklentilerini tutan gerekli envanteri ekleyeceksiniz.

Ayrıca tüm ülkelerin kişisel bir para birimi vardır, Rusya bir istisna değildir. Hayatta Kalma Minecraft Haritaları, Evsiz hayatta kalma Minecraft için harika bir hediye hazırladı. Evsiz Mod, 1 rubleden 5 bine kadar para ekleyecek, bunun için Evsizler Minecraft Cep Sürümü için fakir bırakıp ev, araba, kıyafet satın alabilecek… Bundan sonra hayatta kalmak çok daha kolay olacak. Çöp kutusu kaybolacak ve arkadaşlar görünecektir.

Evsiz Hayatta Kalma Minecraft adlı oldukça garip temaya rağmen, modlar ve eklentiler hala yüksek talep görüyor. Ayrıca Hayatta Kalma Minecraft Haritaları resmi değildir. Minecraft PE’de Addon Hobo hayatta kalma, MCPE Bedrock – Mojang ab’nin resmi geliştiricisine ait değildir ve onaylanmamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.